macho Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 es to ari uzrakstiju, ka ja nebeidz ieksa, tad nav neparko jauztraucas ne1, a tu vel kaut ko te pieputro... Nekad neesmu sapratis kaa vards "čiksa" var but stiligs, mana skatijuma tas izklausas tik leeti un tizli, ka sievieti saukt par šļušku... 1kārt lol par čiksu, manuprāt šajā forumā un vispār visur to vārdu izmanto jau 100 gadus bez jebkādām negatīvām blakusnozīmēm. Un es domāju, ka runāju ne tikai savā vārdā, kad saku, ka vārdu "šļuška" dzirdu pirmo reizi. Varbūt tu domāji šļuha? 2kārt, tikai lolītis, kas pats to nekad nav darījis, vai arī pilnīgs duraks var teikt, ka "nebeidzot iekšā nav ne par ko jāuztraucas". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 2kārt, tikai lolītis, kas pats to nekad nav darījis, vai arī pilnīgs duraks var teikt, ka "nebeidzot iekšā nav ne par ko jāuztraucas". ^_____^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 bļe, šitais jau pārsit visus sīrupus un labas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 prezervatīvi ir galīgi nepilietojami.. pa visu dzīvi tikai vienreiz esmu no draugiem aizņēmies 4,70 ls. un tas bija pirms gadiem pieciem. nemāki šaut nešauj! nafig! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 a čiksām patīk sajust, kā Tu viņā beidz. ko nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 bullšits Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Tad jau sexsa arii nav Prosta ubivajet tie salidzinajumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) Outlaw - esi par to pilnīgi drošs? Pamēģinājis pats esi, vai tikai paļaujies uz to, ka draudzene tā saka? Palasi, ko dāmas savos forumos raksta par to, cik "forši" ir ilgi tabletes dzert.. Edited May 8, 2010 by Cereza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Pamēģinājis pats esi, vai tikai paļaujies uz to, ka draudzene tā saka? Palasi, ko dāmas savos forumos raksta par to, cik "forši" ir ilgi tabletes dzert.. Laid nabā, nekas nebūs jārij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) šļuha=šļuška (tik drusku vieglak teikts) un kur es esmu teicis to, ka ja nebeidz ieksa nevar nekas notikt, protams ka var, bet nu iespeja ir minimala, lidz ar to nav satraukuma! man liekas gumiju lietojot ir lielaka iespeja ievarit nepatiksanas ka vnk laicigi izvelkot, jo lai vai ka, prezervativi medz neizturet/nepasargaa! un fuck it, piekriitu beefam, prieka no viniem nekada. n0r3k, nav gadijies ar tadu sievieti saskarties, kas prasitu lai beidzu vina ieksa, un cerams ka nenaksies, jo tad es vnk atteiktos. nekada gadijuma negribu risket, jo risks pastav vienmer, pilnigi vienmer, lai ari ko nelietotu, nedzertu (ok iznemums ja sieviete ir neaugliga)... P.S. Apmeram 90% sievietes/meitenes man ir teikusas ka vards "čiksas" ir vnk pretigs. Maybe skola vel bij normali un stiligi to lietot, bet ne pectam. Edited May 8, 2010 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) Hmm, manam vīrietim 85% no mēneša nav ne prezervatīvi jālieto, ne man uz nabas jābeidz, ne man pašai tabletes/spirāles un citi sūdi jālieto. Normāls sekss un līdz galam, nevis vienu mirkli jābeidz, lai varētu "paspēt" uz nabas beigt. Nafig Neesmu arī neauglīga, bet stāvoklī no visas "iekšā beigšanas" neesmu palikusi. Noslēpums? Es zinu, kas man ķermenī notiek. Meitenes toč var palikt tikai dienas 6 stāvoklī mēnesī, tikai uz to var paļauties, ja meitene ZIN, kuras sešas dienas tās ir. p.s. sajutos kā veselības mācības stundā un sametās kauns, hehe. Edited May 8, 2010 by Cereza Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) Un runājot par to iekšā beigšanu, ir jau arī poza, kurā var ieņemt sīko (nu, protams, katrai jau ir savādāka). Cereza, ok, bet ir jau arī izņēmumi. Labi, nestrīdēšos ar tevi nor3k Edited May 8, 2010 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 nu ne taču, visās pozās var ieņemt bērnu, ja meitenei ir auglīgais periods, lol, man paintā uzzīmēt kā tas izskatās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 GIGN tusā varēsi nodemonstrēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Yeah, gan jau, ka mani vispār neņems līdzi dēļ tā, ka a) es runāju gign forumā es avatarā ieliku krūtis c) es runāju par seksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Varbūt tieši dēļ tiem 3 iemesliem Tevi aicinās uz tusu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 a) es runāju gign forumā es avatarā ieliku krūtis c) es runāju par seksu bet redz, atradām arī Tev tēmu es jau sen teicu, ka GIGN tusos trūkst sieviešu dzimumu pārstāves un vajag ieviest daudz maz sakarīgu forumu apakšsadaļu, lai kādu pārīti piesaistītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 es jau sen teicu, ka GIGN tusos trūkst sieviešu dzimumu pārstāves un vajag ieviest daudz maz sakarīgu forumu apakšsadaļu, lai kādu pārīti piesaistītu. jā, parasti manas mīļākās tēmas ir par "apaugļošanu" un to, kā tikt/netikt pie bērniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 wow, vienkārši wow. Tev ir cik, 23-25 gadi? Bet zināšanas par apaugļošanos kā tajā vienā southpark sērijā. No otras puses, tas ir diezgan drošs piegājiens lietai, protams, ja ignorē tavu iepriekš teikto, ka beidzot ārpusē nekas nav. norek - viņa jau ir bijusi gign pasākumā. un nobeigumā - kaza4ok - epic lol, atgādina to ģeniālo sarunu, kurā tika izteikts, ka jātnieces pozā grūta nepaliksi, jo gravitācija taču! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Nu tik traki jau arī nav, nepārspīlē Paliksim pie tā, ka jāgriežas pie Cereza's, lai nepaliktu muļķa lomā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Kaa var to 6dienu augliibas shēmu uzzīmēt? iedod kāds to FORMULU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) un ko tad darit tajas paris augligajas dienas? nenodarboties ar sexu? macho, piedod, bet nu soreiz tavi viedokli nu galigi nav adekvati... Un mes esam tagad redzejusi vinas krutis (kaut gan no avatara saprast neko nevar), nu un tapec vina nedrikst braukt, ndaa... Edited May 8, 2010 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 kas tur neadekvāts? Fakts nr 1: Čiksa no 30 mēneša dienām apaugļoties var aptuveni 6-10 dienas. Pārējās vari liet spermu kaut litriem iekšā, nekas nenotiks. Fakts nr 2: Beigšana ārā nav vislabākā kontracepcijas metode good men: tas katrai čiksai ir atšķirīgs, bet principā vari vadīties pēc tā cik garš viņai ir cikls un kad ir bijušas pēdējās mēnešreizes. Palasi varbūt vikipēdijā par šito p.s. bet jāsaka kā ir, es to faktu nr 1. arī ļoti ilgi nezināju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) Pamēģinājis pats esi, vai tikai paļaujies uz to, ka draudzene tā saka? Palasi, ko dāmas savos forumos raksta par to, cik "forši" ir ilgi tabletes dzert.. esmu par to pilnīgi drošs, lai gan varu teikt, ka ir sievietes, kurām tabletes var izraisīt veselības problēmas - liekais svars, sāpošas galvas un kājas etc etc, bet gribēšanu tas nemazina Edited May 8, 2010 by Outlawz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 veselības problēmas - liekais svars, sāpošas galvas un kājas etc etc, bet gribēšanu tas nemazina Palasi hormonu tableshu instrukciju, tur pat viena no blakusparaadiibaam ir libido samazinaashanaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now