Jump to content
GIGN Forum

Zz čempis.....


desina
 Share

Recommended Posts

Tādat sveiki ! Kā jau katru gadu noteik ZZ čempionāts starp 10-11 klasēm .........

Un vēletos padomus no jūsu puses....... nē mēs nēsam sliņki nu varbut nedaudz .... bet tomēr nenāk radošas domas galva !

Doma ir uzstaisīt kaut ko saistītu ar Hokeju, jo kā nekā viņš nāāāk........

Bet nu beigšu te murmulēt un iemetīšu noteikumus........ Lūdzu vismazs izlasiet jo uzdevums ir INTRESANTS un metiet iekšā jebkādas domas...... Tā ka teksts ir garš .... būšu pateicigs par jebkuru padomu :) !!!!

Izveidot radioprogrammu ?Radio SWH Ha-Ha-Hā!? savai skolai un radīt ?ZZ Čempionāta? savienojuma gaidīšanas signālu savas klases mobilajiem tālruņiem!

?ZZ Čempionāta? savienojuma gaidīšanas signāls

Klasei jāliek lietā sava asprātība un visi radošie talanti un jārada ?ZZ Čempionāta? savienojuma gaidīšanas signāls mobilajam tālrunim!

Nosacījums tikai viens, lai zvanītājs no signāla, kas atskan garlaicīgā ?pīī-pīī? vietā, uzreiz saprot, ka ir piezvanījis ?ZZ Čempionāta? dalībniekam. Pusfināla laikā klasei savienojuma gaidīšanas signāls ir jāieraksta radio SWH studijā!

Radioprogramma ?Radio SWH Ha-Ha-Hā!?

Iedomājieties, ka jūsu klasei ir ļauts iztrakoties skolas radioviļņos un vadīt skolas radio! Jāsaliek galvas kopā un jārada radioprogramma. Tai jābūt 3 minūšu garai un jāsastāv no šādiem saturiskiem elementiem:

1. DJ vai DJ-i vada radio ?dzīvo ēteru? un to uzdevumi ir:

* sasveicināšanās / atsveicināšanās

* ziņu pieteikums

* reklāmas pieteikums

* dziesmas pieteikums

* saruna ar klausītājiem

2. radiodžingls (var iedziedāt, ierunāt vai citādāk radoši un atraktīvi izpausties; drīkst lietot arī programmas ietvaros ? pirms ziņām, piem., ?Radio SWH Ha-Ha-Hā! ziņas?)

3. ziņu izlaidums ? (maks. apjoms 1 minūte)

* 1?2 skolas ziņas

* 1?2 skolas sporta ziņas

* pilsētas laika ziņas

4. 1 reklāma (apjoms 25?30 vārdi, 15 sek. katra, reklāmā jābūt dialogam starp vismaz diviem personāžiem, jāiekļauj skaņas efekti vai citādi radoši risinājumi. Galvenais uzdevums ? neveidot kā vienkāršu sludinājumu)

5. 1.dziesma (iedziedāt kādas dziesmas fragmentu, attiecīgi to pārtraucot ar iemeslu, ka tuvojas ziņas, vai ar kādu paziņojumu, vai klausītāja zvanu ? iespēja radoši izpausties, maks. laiks 30 sek.)

Ētera personības

1.DJ ? drīkst darboties pārī

2.Ziņu lasītājs ? drīkst nolasīt arī laika ziņas

3.Sporta ziņu lasītājs

4.Reklāmu ierunātāji ? nedrīkst būt tie paši, kas lasa ziņas vai DJ

5.Dziesmas izpildītāji ? nedrīkst būt DJ

Piemērs: Radio SWH, 105,2

Pusfināla laikā klasei radioprogramma ir jāieraksta radio SWH studijā! Atceries, gatavojot radioprogrammu, ir jāiekļaujas 3 minūtēs! Ja radioprogramma pārsniegs 3 minūtes, ieraksts tiks pārtraukts.

Labākie ?ZZ Čempionāta? savienojuma gaidīšanas signāli tiks ielādēti ?Zelta Zivtiņas? mājaslapā un piedalīsies īpašā konkursā!

Savukārt klases, kuras būs radījušas labākās radioprogrammas, tiks uzaicinātas piedalīties radio tiešajā ēterā Jauniešu dienā 1. jūnijā!

Klase ? rādi klasi!

PALDIES :) !!!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...