allworth Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Tātad lieta tāda - darbā nestrādā mana pamatdarbu nodrošinošā programma un izskatās, ka tā būs līdz pēcpusdienai. Kā es varētu īsināt laiku, ja čati nogriezti, spēles nevar uzinstalēt, jāizliekas, ka strādāju, solitairi & shit mani nesaista ... Varbūt kāds jau ir piešāvies, kā jātēlo, ka strādā. Any suggestions? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 izej pastaigāties. Pasēdi parkā un ieēd saldējumu. Nopērc un palasi kādu žurnālu. Sēdēt pie datora neredzu jēgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 njem liidzi savu cietni (veelams USB/FireWire aarejo) ar filmaam un uzdziivo uz nebeedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 izej pastaigāties. Pasēdi parkā un ieēd saldējumu. Nopērc un palasi kādu žurnālu. Sēdēt pie datora neredzu jēgu. vinjam ir jateelo ka vinsh stradaa, DAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 njem liidzi savu cietni (veelams USB/FireWire aarejo) ar filmaam un uzdziivo uz nebeedu Ew toch, laba doma nākotnei, man ir portatīvā disks, kurš ielikts tadā apvalciņā un pieslēdzams caur USB. Īstenībā varu visiem šito štelli ieteikt, sanāk principā flash ar 20 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now