Dobrix Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Par spēli varu pateikt tā: SUPER! regulāri spēlējot L2 ir viegli izbēgt no ikdienas rutīnas un virtuālajā vidē veidot jaunu "ES" Iespējas attīstīties šajā spēlē ir daudz, un galvenokārt rezultāts būs atkarīgs no tā kāds cilvēks tu esi, nevis cik labi pārvaldi datora klaviatūru! Serveri latvijā nav daudz, un spēlējot no Latvijas uz kāda no Krievijas serveriem spēle nedaudz iebremzē, tādēļ ērtāk ir tomēr ja serveris ir LV. kā ideālu piemēru varu minēt jauno serveri EVERSOR.LV Serveris ir tikko atvēries un reklāmas trūkuma dēļ spēlētāju nav daudz, taču strauji pieaug. spēlē gan Latviski , gan Krieviski runājoši spēlētāji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 hmm tie pk un pvp tavi stati ?! Apaļa nulle , īstie L2 fani gaida L3 iznākšanu. L2 is dead , long live L3(comming soon) Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 tak ko tu vari dirst bļa? normālā serverī nekas tur nelago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Ja pat es gribētu uzsākt spēlēt šajā serverī, es nesaprotu neko, kā tikt pie failiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now