Teddy Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Viens no mūsu moderātoriem(dyversants) ir ielīdis nelielos parādos - piecu latu apmērā . Jūsu iespēja ir iegūt 5% no summas ^^ vai nav forši? plāns sekojošs, aizbraukt pie dyversanta(bausku/pilsrundāli) iztresīt no viņa piecus latus, ko ir parādā casham. Pēc tam atvest vai pārskaitīt naudu cash^am. Beeeet ja nopietni, dyversant, KAD BŪS NAUDA? es redzu tikai solijumus, bet naudas nav aa jā, dyversant, aizmirsu. Turmāk tavs parāds ir nodots manā rīcībā.. un par katru nokavēto dienu 0.25% klāt edit agen: aizmirsu pievienot bildi. Šādi dyversnats izskatijās 2009. gada augustā. iespējams tagad ir pieaudzējis nodzinis ūsas vai mainijis dzimumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 (edited) Tu reāli arī brauktu un iztresītu viņu tikai piecu latu dēļ? Nav pārāk bargi ? edit: r u serious? edit2: bilde - loled Edited April 22, 2010 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Tur jau jāvāc banda un jābrauc pakaļ varkai Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 tabor Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 2. bildē attēlotaj personai nav nekāda sakara ar parādu, paļubom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Ja pa kreisi ir dyversants, tad kas ir tas džeks ar ūsām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Ej dirst, ar tādiem kabaniem labāk nesasieties. Vismaz bitvu un niknu suni paņem līdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 teddy tu skaidrā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 jā, bet ļoti labā noskaņojumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 hjmmm.. nja..biju mazliet iegrimis zaljas domas un biju piemirsis ja godigi.. cash hmm tu ieieisi pie manas m masas pec 5 ls? es rita sjaii iedotu,. hmm bet principa es varetu gaidit kadu ciemos kas man grib izsist pieciti Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Viss, ko tu vari sagaidīt, ir kaunināšanas komusija, kura tev atgādinātu gan par tevis apmeklētajiem netikumības ...ptfu ptfu līderisma kursiem, gan par to, kā jāuzvedas adminam forumā! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 :D:D vakar atpeldot mājās ilgi par šo topiku smējos... bļin.. laikam tiešām jāaizbrauc uz bausku un jāiedod māsai 5ls.. nee edits.. es tevi pie savas masas nelaidishu hmm.. iedo labak pm kontu.. aizbraukshu iemetishu banka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 :D:D vakar atpeldot mājās ilgi par šo topiku smējos... bļin.. laikam tiešām jāaizbrauc uz bausku un jāiedod māsai pieciic Atdo musu naudu okupant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 eeeeexxx - zipit!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Kas ir tas čalis ar ūsām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Baigas joks ? Kipa nevar atpazit savu seju uz bildes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now