plnk Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 (edited) sveiki! Vēlos uzinstalēt svaigāku biosu, bet neesmu saskāries ar šādu lietu. Varbūt kāds var izskaidrot sīkāk? Būšu ļoti pateicīgs. Biosu šai mātes platei nekur neesmu atradis MB Name Intel Newberry Lake D945GCNL MB Chipset Intel Lakeport-G i945GC kā arī rams man ir DDR2 800mhz bet strādā viņs uz 667mhz to var redzēt gan everestā, gan biosā Edited April 19, 2010 by plnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 nosauc man vienu SAPRATĪGU iemeslu - kapēc tev vajag svaigāku biosu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
10BaseT Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 http://downloadcenter.intel.com/Detail_Des...37〈=eng Link to comment Share on other sites More sharing options...
plnk Posted April 19, 2010 Author Report Share Posted April 19, 2010 (edited) jo es neticu ka intel pentium 3.0ghz uz 775 socketa ar 1GB DDR2 ramu un video karti ATI Radeon HD 3600 512MB nevar pavilkt cs 1.6 uz vismaz 80 stabiliem fps! un cilveeks kursh nodarbojas ar datoru remontiem teica, lai pameeginot upgreidot biosu. windows shobriid ir svaigs un tiirs SP3 shii pati video karte ar sho pashu ramu uz athlona 2.4ghz gaaja ideaali, un pat CSS'aa fps bija 100 ar maksimaalaam nastrojkaam 10BaseT esmu arii meeginaajis caur safe mode instaleet, bet nekaa, izmet kljuudu Edited April 19, 2010 by plnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Aiztaisi pilnībā visas programmas, kuras ir ieslēgtas un mēģini vēlreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plnk Posted April 19, 2010 Author Report Share Posted April 19, 2010 viss bija aizveerts pirms shii sinstaleeshanas reizes, kaa arii safe modee viss bija aizveers un nekaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 jajaa biosu flasho caur safe mod tev vaidzes disketi ar jauno biosu, un no disketes boototies dosa un flashot biosu.. neaizmirsti ka velams butu arii upsi pieslegt, jo ja gadijuma noraustisies strava, un procesa vidu kompis restartesies tad varesi atvadities no sava maates deelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now