Epix Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) Man patīk, ka gandrīz katrā tēmā, kāds diršas. neviens nediršas izņemot gludinātāju, es jau vel viņu par stulbeni neesmu nosaucis. un par cik šis ir kārtējais nenopietnais gigna topiks, tad arī var dirst uz velna paraušanu, kas arī notiek. offtopiks. Edited April 18, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 18, 2010 Author Report Share Posted April 18, 2010 vel viņu par stulbeni neesmu nosaucis. un par cik šis ir kārtējais nenopietnais gigna topiks, tad arī var dirst uz velna paraušanu, kas arī notiek. offtopiks. Nevis neviens nediršas izņemot gludinātāju, bet tu nespēj iebraukt elementārās lietās par to, ka topika tēma ir paskatīties uz to dabas anomāliju no cita skatu punkta, nevis izpētīt globālās sasilšanas ietekmi uz vulkānu izvirdumiem. Žēl, ka tu esi vienīgais, kam tas nepieleca. afff.... Un vispār offtopiku taisi tikai TU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Čaks Noriss būtu tas cits skatu punkts right? ģenijs, bļec tev nobela prēmiju jāpiešķir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUKKAKE Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Jesus epix, aizveries, srsly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 izskatās ka tā ejakulējošā falla dēļ es rīt nekur nelidošu lai gan pidiņi teica, ka lidostu šovakar atslēgs. Lai gan vakar viņi teica, ka šodien no rīta atslēgs. tā ka hvz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 ceri vien! Bet ir tak vesela kaudze privāto kas pa 50 ls var tevi aizvest līdz da Berliin.. Sāc savu personīgo eirotrip! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 nea, man jau sanāksme tajā galā tika atcelta, tā ka nu jau ir pofig vai lidmašīna tur lidos vai ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 lai gan pidiņi teica, ka lidostu šovakar atslēgs. Lai gan vakar viņi teica, ka šodien no rīta atslēgs. tā ka hvz. Brauksi izpētit kas īsti noteik ar to Vulkanu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now