Jump to content
GIGN Forum

Tas Vulkāns Pilnīgi Traks?


Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

Kā jau mēs visi ļoti labi zinām, tad Islandē (piedrāzt Īslandi, valodnieki var iet dirst) dzīvo tikai Bjorka un dragoni.

. Tur ir jābūt kaut kādam sakaram ar pasaules pārņemšanu (esmu pārskatījies pirmās Bonda filmas). Vulkāns + vientuļa sala = vēlme pārņemt pasauli.

P.S. Man viena tante teica, ka Islande būs par pamatu Cataclysmai.

Link to comment
Share on other sites

Globālā sasilšana un 2012 - Bullshit

laikam kamēr tev savā vannā nesāks jau no ārpuses mutē smelties ūdens vel joprojām turpināsi teikt, ka ledāji kūst, vulkānu aktivitāte palielinās tāpat vien, aiz prosta dabai ņehuj darīt :)

labāk būtu pateicis, paskaidrojis kapēc bullshits, tavs apgalvojums bulļshit pilnīgi neko neizsaka, neargumentēts iedirsiens = spams.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

globālā sasilšana?

vulkāni tā arī vienkārši mēdz aiz 'prosta dabai ņehuj darīt' darīt. Protams tur ir iesaistīti visādi fizioģeoloģiskie uuber procesi ar tektoniskajām plātnēm 'n' shit, bet tas nemaina lietas būtību. Grandiozi vulkāna izvirdumi bija arī tad, kad pa zemi skraidīja milzīgi zauri, kuriem nu galīgi nebija ne jausmas kā piesārņot apkārtējo vidu ar neko citu kā sūdiem.(līdz netiek pierādīts pretējais)

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

Tas, ka tu neesi pietiekami atjautīgs un neizproti šī topika domu, neliecina par manu izvairīšanos no atbildes.

P.S "We believe the reduction of ice has not been important in triggering this latest eruption," he said of Eyjafjallajokull. "The eruption is happening under a relatively small ice cap."

Ja tu te taisies piedrazot manu topiku, tad es palūgšu aizvākt tavus postus no šejienes.

Link to comment
Share on other sites

topika domu, uzsāk it kā nopietnu topiku(lol, cik nu te tie topiki nopietni ir gignā, uz pirkstiem var saskaitīt), pats sāk iesastīt savus sarkasmus, apslēptās domas(?) un sazin vel ko tu tur mēģini uzburt, tu atbildēji, es tev atbildēju pretī un viss ko tu pasaki = sarkasms, kruts, kruts čalis :)

Link to comment
Share on other sites

:)

Jā, topiks, kurš saucās: "Tas vulkāns pilnīgi traks?" un Čaka Norisa grilēšanas sezona sākums liecina par topika NOPIETNĪBU. Oh Geeeeez....

Tu vēl joprojām neesi pamanījis, ka esi vienīgais "nezinītis" šajā topikā? Pirms kaut ko atbildi, pārlasi visus postus.

P.S ko tu neatbildēji uz knds postu?

Link to comment
Share on other sites

un ko tur uz knds postu man būtu jāatbild? Konkrēta iemesla jau nav, es izteicu savu teoriju kas pie tā ir vainojams, viņš izteica savu. Nu vismaz nekur neesmu vel lasijis, ka kāds ir nonācis pie kāda konkrēta iemesla kāpēc tie vulkāni aktivizējas.

Mind sēdi ar savu banu, man veljoprojām ir jautri :)

es neko baigu nerakstu, mācos, aizmirsu pabeigt postu =]

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...