Glud!naTajs Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Biedri, mani interesē jūsu domas, par to, kas tad īsti uznācis bēdīgi slavenajam Eijafjallajekulla? Viena no versijām ir tāda, ka Čaks Noris ir atklājis grilēšanas sezonu, tomēr es nedomāju, ka tur būtu vainojams Čaks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 globālā sasilšana? Vel vakar tas ledus klucis kurā tur valstī atdalijies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 2012. gads tuvojās Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Pie visa ir vainīga Bjorka un dragoni, ka es jums saku. Jevropā tagad foršs haoss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 18, 2010 Author Report Share Posted April 18, 2010 Pastāsti par savu teoriju ar bjorku un drakoniem. Viņai ir dragonmaster tittle? Globālā sasilšana un 2012 - Bullshit Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Da nee vnk sen jau solija pasaules galu,vinsh nedaudz bija aizkavejies Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Kā jau mēs visi ļoti labi zinām, tad Islandē (piedrāzt Īslandi, valodnieki var iet dirst) dzīvo tikai Bjorka un dragoni. . Tur ir jābūt kaut kādam sakaram ar pasaules pārņemšanu (esmu pārskatījies pirmās Bonda filmas). Vulkāns + vientuļa sala = vēlme pārņemt pasauli. P.S. Man viena tante teica, ka Islande būs par pamatu Cataclysmai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) Globālā sasilšana un 2012 - Bullshit laikam kamēr tev savā vannā nesāks jau no ārpuses mutē smelties ūdens vel joprojām turpināsi teikt, ka ledāji kūst, vulkānu aktivitāte palielinās tāpat vien, aiz prosta dabai ņehuj darīt labāk būtu pateicis, paskaidrojis kapēc bullshits, tavs apgalvojums bulļshit pilnīgi neko neizsaka, neargumentēts iedirsiens = spams. Edited April 18, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 18, 2010 Author Report Share Posted April 18, 2010 ņehuj darīt labāk būtu pateicis, paskaidrojis kapēc bullshits, tavs apgalvojums bulļshit pilnīgi neko neizsaka, neargumentēts iedirsiens = spams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Vai tik vulkāns nav tele2 jaunā akcija? un Čaks Noris ir atklājis grilēšanas sezonu Es par šiem diviem argumentiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 tā bija tāda kā izvairīšanas no savas debīlās atbildes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 čaks norris var aizskriet no rīgas uz ventspili pa valkas šoseju Link to comment Share on other sites More sharing options...
who's your daddy? Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 aiz bailēm esmu iebunkurojies savā pagrabā un salādējis ūdenspistoles. LAI DIEVS STĀV MUMS KLĀT Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) Tak tur Čaks Noris savus sašļikus bik piededzinājis, tapēc tā ir veči nav iemesls uztraukumam! a kas tev par to? skauž? Edited April 18, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 idiots pilnīgākais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUKKAKE Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 . Tur ir jābūt kaut kādam sakaram ar pasaules pārņemšanu (esmu pārskatījies pirmās Bonda filmas). Vulkāns + vientuļa sala = vēlme pārņemt pasauli. P.S. Man viena tante teica, ka Islande būs par pamatu Cataclysmai. Best. Theory. Ever. Period. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) globālā sasilšana? vulkāni tā arī vienkārši mēdz aiz 'prosta dabai ņehuj darīt' darīt. Protams tur ir iesaistīti visādi fizioģeoloģiskie uuber procesi ar tektoniskajām plātnēm 'n' shit, bet tas nemaina lietas būtību. Grandiozi vulkāna izvirdumi bija arī tad, kad pa zemi skraidīja milzīgi zauri, kuriem nu galīgi nebija ne jausmas kā piesārņot apkārtējo vidu ar neko citu kā sūdiem.(līdz netiek pierādīts pretējais) Edited April 18, 2010 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
who's your daddy? Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) vēstures+ģeogrāfijas stunda srsly Edited April 18, 2010 by who's your daddy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 18, 2010 Author Report Share Posted April 18, 2010 Tas, ka tu neesi pietiekami atjautīgs un neizproti šī topika domu, neliecina par manu izvairīšanos no atbildes. P.S "We believe the reduction of ice has not been important in triggering this latest eruption," he said of Eyjafjallajokull. "The eruption is happening under a relatively small ice cap." Ja tu te taisies piedrazot manu topiku, tad es palūgšu aizvākt tavus postus no šejienes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 topika domu, uzsāk it kā nopietnu topiku(lol, cik nu te tie topiki nopietni ir gignā, uz pirkstiem var saskaitīt), pats sāk iesastīt savus sarkasmus, apslēptās domas(?) un sazin vel ko tu tur mēģini uzburt, tu atbildēji, es tev atbildēju pretī un viss ko tu pasaki = sarkasms, kruts, kruts čalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 18, 2010 Author Report Share Posted April 18, 2010 Jā, topiks, kurš saucās: "Tas vulkāns pilnīgi traks?" un Čaka Norisa grilēšanas sezona sākums liecina par topika NOPIETNĪBU. Oh Geeeeez.... Tu vēl joprojām neesi pamanījis, ka esi vienīgais "nezinītis" šajā topikā? Pirms kaut ko atbildi, pārlasi visus postus. P.S ko tu neatbildēji uz knds postu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
who's your daddy? Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) epixs vispār jebkad ir kaut ko sapratis? epixs kaut ko baigu raksta. Edited April 18, 2010 by who's your daddy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) un ko tur uz knds postu man būtu jāatbild? Konkrēta iemesla jau nav, es izteicu savu teoriju kas pie tā ir vainojams, viņš izteica savu. Nu vismaz nekur neesmu vel lasijis, ka kāds ir nonācis pie kāda konkrēta iemesla kāpēc tie vulkāni aktivizējas. Mind sēdi ar savu banu, man veljoprojām ir jautri es neko baigu nerakstu, mācos, aizmirsu pabeigt postu =] Edited April 18, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Dzeltenā prese!! Viss tur ir mierīgi un bildes ziņās ir Fotošops un video arī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Sūda vulkāns. Čakijs ies gulēt vasaras miegu. Man patīk, ka gandrīz katrā tēmā, kāds diršas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now