Larins Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Kā dzīve, kas jauns? Kaut kad vajag saorganizēties uz kādu CS + alus vakaru ar mikrofoniem un pārējiem sūdiem, kā vecajos, labajos. Un vasara arī nav aiz kalniem, kaut kad varētu ieplānot ceļojumu pie jums ciemos. Es te tā padomāju - varbūt varētu apvienot Liepāju ar BBP, atbraukt dienu pirms, aizbraukt nedēļu pēc... Nu tu jau saprati. Tu tikai nerājies!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Parunā parunā! Brauc kaut vai šodien... Link to comment Share on other sites More sharing options...
____ Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Palidzesi buvet fonteinu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Es vinju nenodedzinaju Uz mani neceri Un tur man nepatiik kost Sjo man sakas lomkas es saaku migt ciet... tie 4 d-light bija kaa laikaa,es vel kadus 8njus varetu iztukshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now