Jump to content
GIGN Forum

Sveiki


Liztikz
 Share

Recommended Posts

bullet un dante, jums saskan, varētu būt pirmais geju pāris gignā :) ejat attīstaties krievu deģenerāti ;) btw dante nav man 12 vai 13 sīkā gnīda!

Kapēc Tu domā, ka dant un bullets ir 'krievu deģenerāti' ?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:)

ja tu tūdaļ neatvainosies par saviem vārdiem, tev gignā savu dirsu neiespert. skaidrs sīkais smerdeli? dodu tev laiku līdz 11:00am.

protams, ja tu nesniegsi sapratīgu pamatojumu par saviem vārdiem.

p.s. tai skaitā arī cs serveros

Link to comment
Share on other sites

Vienā lietā liztikam ir taisnība, vairums krievu @ cs pasaule, spēlētājiem ir ujobaki, deģenerāti, bet nu uz visiem to nevar attiecināt. Taisnība ir tāda kāda viņa ir un dēļ tā cieš arī sakarīgie krievi.

--------------------

ne par to tēma, nu kad sinku sitīsi? :|

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

:D

uztaisi jaunu kontu un uzraksti uz savu veco.

man tas pats bija ar skaipu, kkāds krievs uzzināja paroli un visu man tur sapisa. Uztaisīju jaunu kontu skaipā, pazvanīju uz savu veco un lietas nokārtoju. Dabūju atpakaļ.

Bet runājot par šo lietu, cik debīli ir cilvēki, ka viņi nesaprot, ka beidzot labāk nopirkt no stīm lapas spēli, nekā pirkt no kkāda ņišā krieva. omfg, pats vien vainīgs esi.

Link to comment
Share on other sites

Es jebu! Kādu vēl tev sūda pamatojumu, palasi savus rakstītos postus šajā topikā un saprātīsi, kāpēc kāds tevi atļaujās saukt par dauni. Lai gan es tevi par dauni nesauktu, es tevi sauktu par vienkārši stulbu. Reāli tev būtu jānokaunās par to, ka tu kā ēzelis papisi savu acc, un jāmēģina viņš dabūt atpakaļ, bet nē - tu esi ahūnais vecis kas taisa topiku lai atrastu kaut kādu sīko dēļ ~5 ls.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...