ep1dem1c Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Varbūt ir kāds šejienietis, kas studē vai ir absolvējis Turību? Tad man jautājums ir - Vai Tev ir bijis Angļu valodas eksāmens, kurā bija jātaisa prezentācija par diviem uzņēmumiem?! Un vai ir saglabājies? Gribētu palūgt jūsu prezentāciju kā piemēru! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Eziic macas/macijas turiibaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Paldies, būs jāparunā Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Es jau kādu laiciņu atpakaļ absolvēju Turību, es tikšu pie vecā kompja uz kura man glabājās visi vecie skolas darbi tad es varu palūrēt vai man kaut kas tamlīdzīgs ir, bet cik es atceros man nav bijis angļu valodā tāda tipa eksāmens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Būšu ļoti pateicīgs! Nu tas ir Uzņēmējdarbības vadībai eksāmens, bet cik zinu, tad ar Mārketinga un tirdzniecības vadībai arī bija tāds, tad varbūt ir vēl kāda fakultāte ar tādu eksāmenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Es tieši pabeidzu uzņēmējdarbības vadību ja es pareizi saprotu tad tev tas ir otrais kurss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Nē, pirmais kurss! Nezinu kā bija Tev, bet mums kopsummā angļu valoda ir tikai 3 semestrus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) Iečeko PM lavrx, cik vecs tu esi? Edited April 12, 2010 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 tulit paskaitisim.. vinsh gaja vienu klasi virs manis. es gaju 11, vinsh 12, es saku iet gadu atrak tatad man bija 18 vinjam 19, tatad vinjam ir 23 tagad l;aikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 (edited) nevermind Edited April 12, 2010 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 tak ir arī pirmā līmēņa augstākās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 (edited) es nepareizi izteicos es domāju to, ka LAVRx teica, ka absolvējis Turību jau kādu laiciņu atpakaļ... kāds laiciņš noteikti ir vairāk kā 1 gads(vismaz sākumā es tā nodomāju) tātad viņam vajadzētu būt vairāk kā 23 Un Turībā uzņēmējdarbībai ir četru gadu kurss Un mēs droši visi varētu vērsties tuvāk tēmai ja neesi no Turības, tad lūdzu neraksti Edited April 12, 2010 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now