plnk Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Sveiki! Uzinstaleeju win xp sp3 un caur visiem device manageriem shamajs vnk neatrod maates plates draiverus, ethernet draiverus, audio draiverus.... no diska neinstaleejas video draivers kaa tam jaabuut, vismaz 3 errorus izmeta aaraa. kaa lai atrod maates plates draiverus, ja man nav diska? luugums neiteikt taadu lietu kaa win7, jo tam ir ljoti neerts interfeiss, cik bija paarbaudiits vairaak rij resursus un ljoti aatri saak gljukot Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Tu vispār esi bijis Windows 7 tuvumā? Un kak raz 7 nesāk tik ātri bremzēties kā XP. Ražotāju mājaslapās nokačā draiverus, iemet fleškā un uzinstalē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plnk Posted April 11, 2010 Author Report Share Posted April 11, 2010 tieshi taa! esmu juuzojis win 7, peec paaris dienaam kad lietoju win7 notbukaa nospraaga baterija, tad exploreraa tikliidz meklee kautko googlee, uzreiz vinjsh veeraas ciet ar lodzinju "programm stopped", tad veel kompis katras 2 stundas sleedzaas aaraa, power opcijaas viss bija kaartiibaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Ik pēc 2h restartējās, jo beidzās termiņš, kad varēja lietot RC versijas. Pēc tam jāpērk. 7 lietoju kopš augusta, nesūdzos. IMO XP salīdzinot ar 7 ir miskaste Bet ne par to ir stāsts. Ko notiek ar draiveriem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plnk Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 (edited) veel atlicis atrast SM Bus driver un un Audio device high definition audio bus, kautgan ar skanju viss ir kaartiibaa, un juuzoju integreeto skanjas karti. man xp nostaaveeja 3 gadus, un tikai shobriid saaka nestabili straadaat, video karte kautkaadaa smirdiigaa cs 1.6 deva aaraa fps no 30-80. bet jautaajums, vai jaunaakas versijas 7 windai straadaas labaak un aatraak par XP? vieniigais 7 windai ir ljoti nepieraists un neparociigs interfeiss, varbuut taapeec, ka esmu pieradis pie XP. shobriid lazhainais cs 1.6 dod aaraa no 90-99 fps. neticu, ka ATI Radeon HD 3600 512mb nespeej pavilkt taadu fignju ar stabilu fps'u agraak staaveeja radeons uz athlona un cs kaa arii CSS lidinaajaas uz 100fps, atliek izdariit secinaajumu, ka vai nu manai maatenei ir pepec, vai arii Pentiums 3.0ghz vnk ir sliktaaks par amd athlon 64 x2 2.3 ghz Edited April 12, 2010 by plnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now