GooD`MeN Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Da kaada jeega Tev cash iet punci censties dziit nost Taapat pihajot alu tev vinsh visu laiku buuus Pa 20Ls menesiii tu vari kartigu vakampumpi nopirkt un kaut ko citu uzkachaat Pie Montas driiiz ciemos tak buus jabrauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 11, 2010 Author Report Share Posted April 11, 2010 Alkoholu cenšos nelietot. Varbūt piektdienā kādu mēriņu drosmei , bet tādas reizes ir reti. Katrā ziņā vairs nekādas 4-pakas katru vakaru. Šodien ar Teddiju pirmo reizi bijām uz Infinity Fitness. Izskatījās sakarīgs iestādījums. Lācis paņēma programmu uz sešām nedēļām pa dvacāru, es nožīdoju. Nav man pagaidām tādas naudas. Ar Liepāju ir tā, ka man švaki ar naudām. Aizbraukt jau gribētu. Jāskatās kā ezim ar braukšanu - viņš jau tagad mums ģimenes cilvēks (tu tikai nerājies!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 p.s. ja maucat uz liepaju, pazvanat man a.. es a gribu.. varbut a varu soferet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now