gangstadog_Hakeris Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Sveiki. Man ir problēma. Es nokačāju filmu ar lat subtitriem. Tai filmai subtitri ir atsevišks fails laikam svf vai kaut kā tā Bet kad es filmu uzlieku uz DVD, tad nerāda subtitrus, bet uz datora viss iet. Pareizak sakot kā es varu apvienot subtitrus ar pašu filmas failu vai arī kaut ko izdarīt, lai uz DVD ietu subtitri. Šī problēma nav tikai uz DVD, bet arī uz telefona, mp4 playera utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 uz telefona skatīties filmas rox. DVD tak vienmēr ir menu opcija, izvēlēties subtitrus. gan jau kaut kā ļeva esi dvd disku taisījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangstadog_Hakeris Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 Nu man jau itka proga isteniba isti tikai vajadziga lai vinus varetu apvienot atri,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangstadog_Hakeris Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 un uz telefona ari filmas var skatities ja ir liels displejs tiri ta neko piemeram kad sedi autobusa un talu jabrauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 http://www.blameitonthevoices.com/2008/01/...-on-iphone.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now