Jump to content
GIGN Forum

Tehniskā Apskate


peredasts
 Share

Recommended Posts

Tā arī neizdomāju kur likties ar šādu jautājumu, jo paziņu loks diemžēl tika iztaujāts bez rezultātiem, tāpēc nu esmu te. Interesē kāds, kuram ir čomi/čomu čomi/čomu čomu čomi, kuri tur strādā. Loģiski, ka ne Rīgā, kaut kur Rīgas tuvumā. Principā pofig, jebkur Latvijā. Nepieciešams izbraukt cauri ar uzlīmi ar dažiem sīkiem defektiem [kuri nekādi neapdraud satiksmes drošību un auto nav simtgadīgs], kurus novērst izmaksātu tikpat cik prēmija malacim, kurš pievērtu uz viņiem acis. Un nestāstiet, ka Latvijā tādas lietas nenotiek, notika agrāk un noteikti notiek arī tagad, kad cilvēkiem finansiālais stāvoklis nav no spīdošākajiem, tieši tāpat kā man, tāpēc arī meklēju šāda veida palīdzību. Nav vajadzības rakstīt šajā topikā, labprāt sagaidīšu kādu PMu, kas noteikti būtu prātīgāks variants. ;)

Link to comment
Share on other sites

Tevi interesē summa vai pati ideja? Negribu pirms skates braukt likt izpūtējam klusinātāja plāksni, kas man izmaksās 15Ls un mainīt amerikāņu lampas uz eiropas variantu, kas izmaksās tieši tikpat + benzīna izdevumi + laiks, ja es vienalga pēc skates turpināšu braukt tieši tāpat kā iepriekš [tb, likšu lampas atpakaļ un plāksni ņemšu ārā], kas ir pilnīgi loģiski, jo lai krīzes apstākļos mainītu visu izpūtēja sistēmu uz klusāku un lampas uz eiropas, kuras attiecīgajam auto izskatās anāli + dārgi, vajag finanses, kuru man nafig nav. Par summu varam vienoties privāti, neko astronomisku piedāvāt nevaru, bet nu tomēr.

Link to comment
Share on other sites

Nu uz latiem 40 es arī aptuveni biju rēķinājies. Uz likumu pofig, valsts var droši iet uz poda, neko neesmu nevienam parādā. Kā jau minēju, pagaidu skaņas samazināšana izpūtējam un lampu nomaiņa uz 1 dienu, manuprāt, nav defektu novēršana, tie ir papildus pasākumi, par kuriem vienkārši tiek zemē nomesta nauda. :)

Link to comment
Share on other sites

Ne reizi savā dzīvē neesmu apkrāpis valsti, kas attiecas tieši uz tehnisko apskati - vienmēr cītīgi remontēju autiņu un čakarējos 2-3 reizes, jo tāds viņiem darbs - čakarēt, lai izvilktu no mums vairāk naudas. Bet ja mani mūsu pašu valsts policija nagļakā apzog, čomu izspārda pa toaleti un pat neuzraksta protokolu, ko apstrīdēt, kāpēc man būtu jābūt godīgam pret valsti? Neredzu te neko trulu, plika realitāte. Tas gan, protams, nav vienīgais iemesls, reāli es nemaz nevaru atļauties šogad salabot auto līdz ideālam stāvoklim + nomaksāt visus astronomiskos nodokļus, kas tika sacelti debesīs, tomēr bez auto nevaru, jo sabiedriskais transports ir dārgs un manā gadījumā sanāk pazaudēt vismaz 2reiz vairāk laika, tāpēc arī šāds radikāls solis.

Edited by peredasts
Link to comment
Share on other sites

čomam arī bija par augstu :) aizbrauca turpat uz mūksalas maximu, nopirka plīšu lācīti pa 2ls :) iebāza iekšā un izgāja tehnisko..+ ja tev rokas neaug no dirsas un ir pieeja metināmajam, tad vari pats to sūda klusinātāju uztaisīt. prasa 1-2h darba. Par lampām var vel nepiepisties..

Link to comment
Share on other sites

kad vairak naudinjas paradas tad var uztaisit vienkarshu sistemu ka nomainit no sporta uz parasto izputeju. vnk piemetinat to sudu kuram skruves iet cauri. Vot bljag aizmirsu ka sauca... bet nu tas elementari. Vai ari iegriezt truba ar fleksi 2 svitrinjas sporta glushakam uztaisit galu shauraku un savilkt ar hamutiem. Uz tehnisko ies cauri... protams ir lieka pisha bet nu. :)

Link to comment
Share on other sites

Neatceros cik bija norma, 90db ar kapeikām, bet man nebija vairāk par 100, ap 98 varētu būt. Pagājušajā reizē gāju 3 reizes - 1reiz Rīgā, 2reiz 170km prom no Rīgas un 3šo reizi atkal Rīgā, tikai tad starp pēdējo bunduli un trubu pa visu tika iemetināta plāksne ar caurumu pa vidu. Jauda mašīnai paliek tieši 0, braukšana nebaudāma un sprāgst nost, toties kluss un skati iet cauri kā smērēts. Tomēr ņemot vērā, ka man rokas auto lietās tik tiešām aug no aizmugures, pats to plāksni tur iekšā iedabūt nevaru. Kas attiecas uz lampām, neesmu dzirdējis tādus brīnumus, ka amerikāņus laižot cauri viņas nemainot nost. Nu lab, tad jau manīs ko divīts pastāstīs, paralēli joprojām meklēju galus arī savā pusē. :)

Link to comment
Share on other sites

nav vēl atbildes no mana kraja... par lampām amerikāņiem vajaga tikai aizmugurē likt atpakalgaitas lampu + gabariiti..kautka ta?

atceros kad bija jeep cherokee. tam ar nebija gaismu.. aizbbraucam -= nu piečakarējās par gaismām..bet paši jau nezināja kā jābūt, jo tas auto tāds ir standartā. teicām, ka ieliksim paši - nē nevarot. nebūs kautkas tur atbilstoši.ta beigas ari palaida tapat

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...