Jump to content
GIGN Forum

Virszemes Tv

worm
 Share

Recommended Posts

Tā kā TV daudz neskatos, bet reizēm mājās nav ko darīt, tad nolēmu pakrāmēties ar VirszemesTV un paskatīties, kas lācītim vēderā. Paķēru usb puļķi un DVBViewer softu. Bezmaksas kanāli iet ļoti smuki... protams, vienmēr gribas vairāk - kanāļu sarakstā rādās čupa ar kanāliem ar atslēdziņu priekšā :khehehe: Pa cik esmu palasījies boota forumā, tad cilvēki ir piedabūjuši strādāt usb puļķi kopā ar smartcard readeri un dvbviewer softu + acamd pluginu, kas rūpējas par descramblošanu un vēl oscam, kas nolasa pašu smartkarti. Tas nozīmē, ka softwariska descramblošana IR iespējama. Atradu arī kaut kur infu par to, ka kejs mainās reizi nedēļā. Tāpēc man radušies pāris jautājumi, varbūt kāds zinošāks spēs atbildēt:

1. Kā īsti notiek keja atjaunošana virszemesTV ietvaros un kā tiek organizēta šī keja sekjūrošana, lai kāds cits viņu nevar izmantot, t.i., ja man softwariski ir pieejams kejs, tad nafig man pašu kartiņu?

2. Vai kādam ir izdevies virszemesTV izmānīt caur kādu cardsharing tūli?

2. Laikam kad ir, bet pagaidām nekur neredzu, ka kāds piedāvātu šāringu. Vispār šis jautājums mani interesē... Ja kādam ir info, tad PM.

Caur to puļķīti man arī rāda tīri sakarīgā kvalitātē. Bet, nu tagad ir DIGILINE7000hd, tur arī iet virszemes, šaringa kanāli visādās sistēmās un protams HD kanāli. Baigi forši ir kad ieraksta un tad uz pc skaties. Ar TSdoctor ja konvertē to HD skaņa kko atpaliek ir kādas līdzīgas programmas kā TSdoctor?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...