Jump to content
GIGN Forum

Fps Problema

`Ch3m!caL
 Share

Recommended Posts

Chau. Labi ideja tada, man ir jauns Asus laptops ar parametriem:

Processor: Pentium? Dual-Core CPU T4200 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz

Memory: 2048MB RAM

DirectX Version: DirectX 11

Card name: Mobile Intel? 4 Series Express Chipset Family

Display Memory: 814 MB

configu sataisiju tiesham maksimalu lai nelagotu, visu pec pamacibas un pat gl_picmip un gl_playermip uz 3. Grafikas settingos ari viss uz performance, vsync un parejas fii4as off. Videokartes Driveri man ir jaunakie. uzliekot task managera hl.exe uz realtime, visu windowsa uzliku uz performance, ta ka viss negliti izskatas, un pie cs shorctuta rakstu "-opengl -32bpp -freq 60 -dxlevel 7 -gl -gldrv -heapsize " un ar grutibam izspiezhu tumsa skatoties grida 100 fps, , bet vai tiesham man laptops ir tik nozelojams ka nevar kaut 60 fps kautcik stabilus dabut? smoke kadi 10 fps. Tatad gaidu visus ieteikumus, varbut man vajadzetu citu videokarti nopirkt, ja jaa tad kadu lai vinu varetu portativaja iebazt, vai ari labak uzreiz izmest ara shito kasti? Paldies :)

Edited by `Ch3m!caL

Hmm cita risinajuma nav? Vienkarshi lieta tada ka esmu iemilejis to windows 7 :D Un otra problema ir ka ne tikai cs lago, piemeram meginaju speles ka gta4, sims3 un vinas uz kadiem fps 5 iet.. Vai tas nevaretu but videokartes del? jo skiet ka parejais atbilst prasibam.

Vaina ir dzelžos. Ar iebūvēto video mēslu tu neko nepaspēlēsi. Ja gribi spēlēt spēlītes uz laptopa, tad pārdod šito un nopērc kādu gaming laptopu. 1a.lv visu laiku ir atlaides uz viņiem.

Windows 7 mēdz būt problēmas ar pingu, bet ne dzelžu veiktspēju kā tādu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...