Tenchy Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Skatoties uz to ka mans wow game-time ir beidzies, meklēju kur lētāk to iegādāties, un uzdūros mājas lapai, kas itkā pārdod dažādas spēles, cd-keyus, game-cards u.t.t. Palūkojos sikāk un atradu ka šie "ģēniji" pārdod pat trial akontus, kurus jebkurš āksts varētu pats izveidot http://www.hotcdkey.com/WOW-US-10-Day-Guest-Pass.html Vēl čaļi jau pārdod Cataclysms, WOW super! http://www.hotcdkey.com/WOW-EU-Cataclysm-Expansion-Pack.html Skrieniet un pērciet kamēr vēl ir! Vai tad blizzards būtu pa kluso kkādiem "back-door" pārdevējiem izsniedzis cd-keyus? Vai arī ir sācies pre-order madness?! XD Scamers! >< Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Jā, man arī interesētu lētākā uzticamā bode, kur iehavot wow gametime. Pagaidām esmu atradis g2play.net - 16Ls/60 dienas. P.S. Vēl nespēlēju, plānoju sākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 (edited) opā, cash = wows? Instalē iekšā un skolas vietā apmeklēšu tavu māju EDIT: nu cik latvijā esmu meklējis tad g2play.net..tev jau tie entie punkti ir par šo visu, moška kaut kāda atlaide ir tev? Edited March 18, 2010 by entw Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Izklausās vilinoši, bet tomēr atteikšos. Jautājums paliek atklāts - kur un cik? EDIT: Par punktiem nekādas lielās atlaides tur nesanāk EDIT2: Pārrēķināju. Sanāk 14Ls par 60 dienām. Nav tik traki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 tas arī ir tas lētākais variant cash, vismaz ir uzticams, nezinu par pārējiem sūdiem, pats to izmantoju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted March 18, 2010 Author Report Share Posted March 18, 2010 Es tur iepirku parasto wowu + tbc. WOTLK arī tur ņemšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Kataklizma jau tur ir izlikta kā pre-orders Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted March 19, 2010 Author Report Share Posted March 19, 2010 tu kaut kur redzēji kko rakstītu par pre-oder? Gan jau es savas uzmanības trūkuma dēļ neredzēju, bet tomēr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now