kong1 Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 sveiki visiem, vajadziga mazina koderu palоdzоba! Esu nonвcis sprukвs.. Problзma --> Skaita visiem spзlзtвjiem kopв CP un TP Esu izdarijis tв lai rвdas uz hud CP un TP augрa pie laika, bet kad sak speli, 1mais kas nospiez pogu, tam ir pavele visu kontrolet, piem likt cp, skaitit tos utc, nakosas kas nospiez nevar Cp un TP, bet redz ta 1 cilveka CP un TP skaitu, bet laiks skaitas pa jaunam, ir kвds risinвjums?? show_hudmessage(i, "[ %d minute%s %d second%s | CP %d TP %d]",imin,imin == 1 ? "" : "s",kreedztime,kreedztime == 1 ? "" : "s",checkpointnum,gochecknum) Рвds ir mana hud kфds, tвlak 1) write the variable "new gochecknum[32]" On top, 2)in the end of public goto_cp(id,cp) you have to put gochecknum[id-1]++. Like this } delay_duck(id) entity_set_origin(id,checkpoints[id-1][cp]) entity_set_vector(id,EV_VEC_velocity,Float:{0.0,0.0,0.0}) set_user_gravity(id) // to fix the low gravity bug on kz_man_redrock (thanks to NoEx) noblock_task() gochecknum[id-1]++ return true } 3) if you dont want to let eny1 cheat the gocheckcount, in public goto_stuck(id) put gochecknum[id-1]++ after goto_cp(id,1) like this: if(checkpointnum[id-1] > 1) { goto_cp(id,1) gochecknum[id-1]++ } Рo visu izdarot, es ieguvu to, kad prokreedz saak skaitit gocheck. Tвlвk es gribзju to visu iznest вra kв jau tur augstвk parвdiju --> gochecknum iekр show_hudmessage viss rвdas, bet tad parвdas рis neticamais bags :| Kвds varзtu bыt atrisinвjums, lai viтр neskaita visu kopв un katram cilvзkam savs cp/tp Paldies, ja palоdzзsiet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts