Jump to content
GIGN Forum

Acc Cs:s


ShuM
 Share

Recommended Posts

Čau, mani sauc Jānis, esmu 20 gadus vecs / jauns (kā nu kuram tīk), dzīvoju Rīgā.

Man patīk garas pastaigas pa pludmali saulrietā un daudz citas lietas starp kurām tā nu ir sanācis ka ir online gaming.

Online esmu pazīstams kā ShaMAN vai ShaM, va ShuM.(mēdzu spēlēt ar niku Jānis Rainis vai citiem uz ātru roku izdomātiem nikiem.

Spēlēju daudz dažādas online spēles starp kurām sirdij tuvākās ir CSS un WoW. WoW tā nu ir sanācis ka aizņēma pārāk daudz laika un nu ir palikucis tikai CS:S. Šad tad uzspēlēju arī DoD:S un TF2 kā arī veco labo CS 1.6.

Cs:S sāku spēlēt ar draugu grupu jau vidusskolā kopā izveidojām komandu NWA ar kuru arī diezgan veiksmīgi nostartēju CGCL. Tad sekoja pārtraukums un pagājušogad mani uzaicināja kā 5kto FREEZE uz BSL.

Pašlaik atkal ir pauze un brīvo laiku aizvadu pubos, DMos un Zmodos. Tā nu ir sanācis ka pāris nedēļas atpakaļ atradu GIGN CSS serveri un iepatikās ka ik pa laikam parādās arī nopietnāki spēlētāji kas liek pasvīst un domāt netikai beztēmā skraidīt un dalīt svinu pa labi un pa kreisi.

Esmu Steamots spēlētājs STEAM_0:1:14877556. Ir arī 1.6 steams un TF2 kā arī dažas citas spēles.

Kapēc vēlos adminu? Tas ir ļoti vienkārši, serverī 60% valda haos. Teamkill pa labi un pa kreisi. Spawn teamkilli for fun. Nemaz nerunājot par Aimbotiem un cilvēkiem kas ar savu valodu kompensē kādus savus trūkumus vai ko citu. Esmu serverī lai spēlētu un konstruktīvi diskutētu par lietām nevis tīru destruktīvu FLAIMU lasītu.

Esmu admins jau labu laiku uz Rollin serveriem, bet pubs tur parasti ir sauss.

Forumos esmu mazaktīvs rakstītājs, bet aktīvs lasītājs un ja tēma ir pa manā zināšanu lokā un man ir zināma atbilde tad to labprāt sniedzu.

Vienīgais admins ko serverī esmu redzējis ir spec_alfa bet šaubos ka viņš spēs ko par mani pateikt.

Link to comment
Share on other sites

Čalis ir redzēts un piefiksēts spēlējam, jo laikam mēdz būt skills virs vidējā (cik nu skills tajā CS:S mums ir)... vienīgi Total Connection Time: 0d 09:41:50h neko labu nerunā... vēl es teiktu, ka nu pat jau tā komanda ar adminiem ir sasniegusi tādus apmērus, ka vienu dienu nosecināju, ka serverī no 10 playeriem 4 ir admini (bet tā jau protams tikai sagadīšanās)! Vairāk palieku neitrāls dēļ tā konekcijas laika... gribas tomēr tādus, kas tur palīdzētu ikdienā!

Edited by Spec_Alfa
Link to comment
Share on other sites

Esmu manijis tevi, nekādu iespaidu nēesi atstājis, tas ir labi. Tā kā man ir labs garīgais un pieņemot to, ka serverī šobrīd vajadzīgi admini, atbalstu uz bana tiesībām.

Cerams sūdus nesataisīsi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Patīk tas ka cilvēks ir centies savu pieteikumu smuki noformulēt! Pirmais iespaids par tevi radies, kā cilvēku, ir ļoti labs! Apmierinoš vecums - domāju ka varētu iedot cilvēkam uz testa laiku, lai pierāda sevi!

Vienīgi varētu, pa forumu aktīvāk rosīties!

Rekomendēju!

Link to comment
Share on other sites

Tātad tiko piereģistrēju steam ID ...

tas būtu : STEAM_0:1:14877556

ja ir iespējams tad es vēljoprojām vēlos saņemt admina tiesības ar kick / ban / gag ( silence)/ slot / un admin say ofc :) vai arī ja kkas nav atbilstošs jūsu admina starta paketei tad derēs jebkas cits ar ko es varētu sodīt Cheaterus un citus nepateicīgus servera lietotājus :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...