walkman Posted May 11, 2003 Report Share Posted May 11, 2003 Mees luudzam lai juus iedotu admina tiesiibas klanam [F.i.n] Pagaidaam mums ir tikai votes bet mees veeleetos pilnas admina tiesiibas uz GIGN servera Jo ar voteem nepietiek lai kontroleetu normaalu speeli dazhaas mapees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 12, 2003 Report Share Posted May 12, 2003 uz klanu admin neko vairak par vote_* nelikshu. punkts Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted May 12, 2003 Report Share Posted May 12, 2003 logiski ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
walkman Posted May 12, 2003 Author Report Share Posted May 12, 2003 nu labi tad iedodiet man admin tiesiibas es speeleeju katru dienu un biezhi izjuutu vajadziibu peec admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted May 12, 2003 Report Share Posted May 12, 2003 paskaties pie kaa noved citas taada veida prasiibas... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
walkman Posted May 12, 2003 Author Report Share Posted May 12, 2003 nu shito es nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted May 13, 2003 Report Share Posted May 13, 2003 zheel gan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
walkman Posted May 13, 2003 Author Report Share Posted May 13, 2003 Nu tad luudzu paskaidro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted May 13, 2003 Report Share Posted May 13, 2003 Paskaties cik cilveeku un klanu prasa gandriiz identiski to pashu ko tu http://www.gign.lv/forum/index.php?act=SF&f=4 . Un tad luuk izmantojot logisko domaashanu izsecini ar ko vareetu nosleegties tavs luugums... !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 13, 2003 Report Share Posted May 13, 2003 ar ideju - ar ko nosleegsies tavs luugums, ja vien nebuusi izsmeljoshi paskaidrojoshs ar jauku pamatojumu par savu prasiibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted May 13, 2003 Report Share Posted May 13, 2003 macho kaa vienmeer atrada iistos vaardus... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
walkman Posted May 16, 2003 Author Report Share Posted May 16, 2003 Es luudzu cienijamo klana [GIGN] locekljus pieshkjirt man pilnas admin tiesiibas!!! Pamatojums: 1) biezhi serverii notiek fragoshana, kad es speeleeju bet tur neko nevaru izdariit 2) notiek team killing un atkal ar voteem nepietiek 3) tiek biezhi serverii floodots un apsaukaashanaas, kura biezhi noved pie team killing un atkal neko nevar izdariit 4) mapee aimtrain nevajag freez time, jo tikmeer uzvaroshaa komanda visiem izshkjaida hedus 5) veel dazhhi siikuminji Paldies par atsauciibu. Cienijamais walkman 16.05.2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 17, 2003 Report Share Posted May 17, 2003 daaaudz labaak nokjer tagad tikai wormu irc.delfi.lv kanaalaa #gign un paruaajies dziivajaa (lielaaks efekts + produktiivaaka diskusija)... nu vari arii te... bet es saku - taa buus labaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted May 18, 2003 Report Share Posted May 18, 2003 Ja tas kautko ietekmee tad esmu par to lai walkmanam pieshkirtu full admin tiesiibas, bet ne visam [f.i.n.] klanam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted May 18, 2003 Report Share Posted May 18, 2003 walkman piedo bet klanam dot tiesiibas ir tishaam nereaali taapat lai iedo tev un vaardu raksti "walkman [F.i.n]" buus klans un buus tiesiibas tev un man galva nesaapees lasot visu sho te Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 18, 2003 Report Share Posted May 18, 2003 dohh... njaa... nu... mm.. ko es gribeju teikt? ai aizmirsu... ejat visi dilllleeeees Link to comment Share on other sites More sharing options...
walkman Posted May 20, 2003 Author Report Share Posted May 20, 2003 stumbrz paldies par ierosinaajumu worm nu plz iedod man admin tiesiibas kapece tu negribi lai man buutu shiis tiesiibas buutu paspeeleejis cs gignaa ja tur pa laikam var satikt nenormaaliigus team killers bet es neko nevaru izdariit ar voteem ja nu arii izdodaas izkikot nekas vinjsh ienaak ar citu niku uz shauj veel vairaak turklāt mani it iipashi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted May 20, 2003 Report Share Posted May 20, 2003 stumbrz paldies par ierosinaajumu nu kam ta es esu lai uzmundrinaatu garu Link to comment Share on other sites More sharing options...
walkman Posted May 21, 2003 Author Report Share Posted May 21, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 25, 2003 Report Share Posted May 25, 2003 esmu bremze, parliecini mani cik ljoti tev dzivibai nepiecieshamas ir admin tiesibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
walkman Posted May 25, 2003 Author Report Share Posted May 25, 2003 Es nedomaaju ka tu esi bremze Tu tikai taisi prikolus ar mani Bet es tagad nesaprotu, kapeec man votes nedarbojaas kad eju iekshaa raada ka man ir kaut kaads ''b'' priekshrociibas liimenis vai kaut kaa taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 25, 2003 Report Share Posted May 25, 2003 voteem buutu jabuut, par "b" vari neuztraukties, jau nonjeemu tas bija kljuudas deelj ielikts - saucas reserved slot... nedomaju ka to klans ir pelnijis.. varbut tikai individuali to var uzlikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
walkman Posted May 27, 2003 Author Report Share Posted May 27, 2003 Labi sheit jau vairs nenotiek klana prasiiba bet mana prasiiba. Tad tu saki ka man ir arii reserved slots Ja taa tad nekaa nav jo me netiek ieshaa P.S. Es gribeetu izteikt suudziibu par Unable admin tiesiibam. Vinjam ienaakot serverii var redzeet ka tiek mesti araa playeri kuri neko nav izdariijushi. Tas ir - nav free fragi, netaisa team kill, ne lamero. Bet tikai met araa un viss. Arii vinjsh maina mapes kaut arii uz mapes nospeeleetas tikai 1-2 min. Man shii lieta ljoti nepatiik jo nevar normaali paspeeleet. Ceru uz atsauciibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 27, 2003 Report Share Posted May 27, 2003 okei dariishu kauko lietas labaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 27, 2003 Report Share Posted May 27, 2003 kaut kaa zb visi tie maitas... ienaak paprasa tiesiibas.... iedod, un saak jaaties. Iesaku izdariit taa - ja ir lielisks paskaidrojums bet nepaziistams cilveeks tad iedot, bet ja kaukaadas suudziibas (worm tev ir kaukaadi log faili?) tad tam maitam nonjemt uz neatgrieshanos tiesiibas.... ja cilveeks paziistams tad jau taas lietas savaadaak biidaas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts