Jump to content
GIGN Forum

Viasat Sport Baltic


Miezis
 Share

Recommended Posts

Nu neesmu tak nekads despots! 50Ls ir par vienu klientu, jo vins aizsitis lidz kadiem 700KB/s. Par katru nakamo tikai +10Ls. Un ja vairak par 5, tad vispar kaca par 100Ls kaut vai 100 cilveki skatas! Tikai mana linija diezgan pavilks 100 cilvekus. Drizak kadus tikai 10 - 20.

Bet nu parekini pats. Katram jau nav majas mpeg4 enkoder karte, kas spej reala laika datu plusmu 36MB saspiest laba kvalitate zem 1MB. Un ari truba un aizsists dekoderis un 100% up-time + dators ieslegts teres visa sistema vien kadus 400W kopa -> ~25Ls menesi par elektribu vien, ja!

Beefs

EDIT: nemaz nerekinot, ka man tas viss vel jaasetapo, ja! Tur vispar nekas pat alinjam pari nesanak pec tam vairak... :(( aiaiaiia

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Man taču nav viasat! :D es vienkārši sadirsu, lai norādītu uz to, ka strīmot kontentu nemaz nav tik vienkāršs uzdevums, kā uzmočīt kaut kādu underground pagrīdes CS serveri! :D

Pastāsti pastāsti par to cardsharing! Vajag kaut kādu īpašu karti? Kādā veidā tā karte saslēdzas ar internetu? Cik bieži? VOBŽEM - kruti! :D

Beefs

Link to comment
Share on other sites

parastu karti. tavs serveris regulāri nosūta kartes datus caur netu taviem klientiem. protams, viņiem vajag gan šķīvi, gan kādu dreambox veidīgo uztvērēju, bet nevajag karti kanālu atkodēšanai, šo signālu viņi saņems no tevis. jo tev vairāk karšu, jo vairāk kanālu spēsi piedāvāt atkodēt un lielāku naudu varēsi prasīt. tā tev principā vajadzēs vien noslogot pāris kilobaitu tīkla ik pa pāris sekundēm.

Link to comment
Share on other sites

Dreambox ir dekoderis satelīta, kurš izmanto cardsšāringu, kurš principā ir nelegāls? Ok - skaidrs. Kur tikt pie tādiem karšu serveriem un cik tas maksā? cik maksā dreambox kaste? Vai ar digitālo televīziju arī tāds prikols būtu iespējams?

Beefs

Link to comment
Share on other sites

nē, nu ar dreambox var skatīties arī legāli, tikai viņam ir tā iespēja tikt pieslēgtam pie neta un saņemt info par kartēm. nu serveri jau droši vien, ka pats vari uztaisīt, tik smalki nezinu, bet nu palasi boot.lv satelīttelevīzijas sadaļu un citus ārzemju forumus. dreamboxus lētāk var atraut Vācijas ebayā ebay.de, jo viņus ražo Vācijā. Ja interesē arī HD kanāli, tad jāskatās uz 800 vai 8000 modeli.

Link to comment
Share on other sites

tālāk kāds mby var pastāstīt par onlineTv streamingu?

iemetu TV karti @ PC uzinstalēju kādu softu [ ja nāk līdzi ]

un kā notiek pati strīmošana?

hmm strīmot jau varētu tikai tos pirmos 5 kanālus, ne?

bet ja pie TV kartes vēl pierubu dekodera vadu? huh? sounds kinda silly.

Link to comment
Share on other sites

DoubleT -

1) viena TV karte = viens kanāls

2) strīmot nav problēmas - gatavi softi netrūkst, bet

3) bitrate, bitrate, bitrate... Pamēģini ieraksīt TV un tad ar kādu programu pamēģini to video saspiest tā, lai būtu ~5Mbps un pieņemama kvalitāte + uzņem laiku, cik ilgi iet saspiešana!

Pirms man nozaga PS3, es mēdzu šādā veidā filmas strīmot uz PS3. Viena programma, kas to piedāvāja, bija Nero kaut kāds tur home sūds (neatceros). Vēl bija tāds tversity. Abi, laikam, prata strīmot no capture kartes, BET - saspieda sūdīgi + rija processoru pamatīgi!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Beefs

Ideja tam aparātam ir ļoti vienkārša. Respektīvi tev vajag lai būtu mājās patstāvīgs neta pieslēgums un dabūt kaut kādu purnu kurš tev to karti šārēs. Šis konkrētais šārētājs ir iegādājies visas filmu paketes pilnībā officiāli un ja nemaldos ar speciālas progas palīdzību dot informāciju citiem. Sanāk tā, ka aparāts domā, ka tev iekšā stāv oficiāla karte un viss tiek atkodēts.

Man mājās stāv šāda kaste un tik tiešām varu teikt to, ka neviena no LV pieejamajām telvīzijām nestāv blakus. Man ir principā ir visi iespējamie eiropas kanāli, kā arī Viasat paka un NTB paka. Tur viss sadalīts pa filmu, mūzikas, multfilmu etc. kanāliem.

Nav obligāti jāpērk dreambox, jo dreambox pats par sevi ir ļoti dārgs un pa dažiem punktiem neizturīgāks par konkurentu ražojumiem. Dreambox lielākais mīnus ir tas, ka ja viņš tev noplīst tad garantijas remonts var aizņemt līdz pat 4 mēnešiem.

Man ir kastīte ar nosaukumu smatrbox, un dara visu to pašu ko dreambox, ja piemet vēl cieto disku klāt iespējams pilnīgi visu ierakstīt.

Link to comment
Share on other sites

Klau klau! Pastāsti sīkāk, kā tas sūds strādā! Cik maksā smartbox? Cik maksā hakeriem maksāt par to cardsharingu katru mēnesi? Cartoon network ir? BEt tad vajag kaut kādu satelītu? Satelīts sūkā... ko es centrā kā lohs ar satelītu? Nevar kaut kādu kabeli vai digitālo televīziju?

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Beefs

Atvainojos kastītes nosaukums ir Flexbox 5000 nevis Smartbox. Kruta ir tas, ka tā kstīte ir gandrīz standarta fotorāmja izmērā.

Kā jau samuray minēja bez tarelkas neiztikt. Lai rādītu pilnīgi visu uz šķīvja tiek liktas 4 uztvērēj galviņas. Man to visu lika tēvam bijušais kursa biedrs un viņs visu uztaisijā ar atlaidēm, bet tā vidēji vis pasākums maksā ~150-200 Ls.

Runājot par kanāliem - par viņu trūkumu tik tiešām nevar sūdzēties, bet galvenais, ka praktiski visi ir skatāmi. Vis ir sadalīts pa tematiskajām pakām (to pats var izdarīt). respektīvi man ir ~80 filmu kanāli, ~50 multeņu kanāli, mūzikas kanāli, dokumentālie kanāli utt.

Man mājās stāv 4 Flexbox kastītes un par katru es maksāju 5ls mēnesī. Tā arī vidēji tiem hakeriem maksā tā kartes šārošana 5-10ls mēnesī. Galvenais ir dabūt HTB paku, kas sevī iekļauj dafiga superīgus kanālus.

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...