tharolix Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 *Spēlēju ar niku rOlix. Esmu gandrīz 18 gadus vecs (divi mēneši vēl jāgaida). Counter Strike Source spēlēju jau kādu laiciņu. Pasen pētot serveru sarakstus pamanīju, ka gignam savs source serveris. Nesen pamanīju, ka serverī parādijusies arī tauta, so izmantoju iespēju uzbliezt gignā. *Kapēc es vēlētos šīs te tiesības? Teiksim tā pašreiz serverī valda milzīga nekārtība. Tiko izdomāju uzspēlēt, iegāju serverī viss tā kā normāli, bet tad raunda sākumā 3-4 gudrinieki sāk bliezt nost savējos. Regulāri ir kāds, kam wh vai aims vai vēl kas cits. Ikdienišķa parādība ir lamāšanās. Parādās arī kāds rasists, kuram patīk uzsist traci. Ir arī kaut kādi spameri, tā kā nepatikšanas ir pietiekami. Redzams, ka adminu arī nav. Ja man būtu admina tiesības varētu palīdzēt labot šo situāciju. * Esmu admins rush un rollin serveros, kuri ir vieni no lielākajiem Latvijā. Vēl esmu bijis admins kaudzē mazāku serveru, kuri vienkārši ar laiku dažādu iemeslu dēļ nozuduši. Pārvaldu source mod, mani admin komandas. Tā kā administrēšanas pieredze man ir. *Lietas, kas ir pret mani - Forumā aktiviāte ir 0. Varēju jau speciāli sakrāt postus kādā offtopic sadaļā, bet domāju, ka tas man neko nedotu. Serverī tik esmu nospēlējis 6h, bet kā jau teicu nevarēju noskatīties uz to visu. Varēju meiģināt krāt kaut kādu stundu skaitu, bet liekas vienkārši būtu aizgājis spēlēt uz citu serveri... Uzreiz rodas jautājums kapēc es nepasaucu kādu adminu, kas nobanotu visus to pārkāpējus. Vienīgais admins, ko zinu ir spec_alfa. Paprasīju viņam skype niku, bet diemžēl viņš man to neiedeva un steam viņam man liekas nav. *Kaut ko esmu te sarakstījis, ceru, ka tas atbildēs uz lielāko daļu no jūsu jautājumiem. Ja ir vēl kāda info, ko vēlaties uzzināt, droši prasat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Kaut kā par maz tā laika. Vairāk vajadzētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tharolix Posted March 7, 2010 Author Report Share Posted March 7, 2010 Online mazs patiešām ir, bet kā jau pieteikumā rakstīju, gadās, ka serverī vienkārši nevar normāli uzspēlēt. Jums jāizvēlas vai pieņemt komūnai nepazīstamu cilvēku, bet ar labu administrēšanas pieredzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Un kādēļ tad tev savajadzējās GIGN ja esi admins divos no Latvijas lielākajiem serveriem? Un šķiet, ka jauc vārdu rasists ar nacists, ieteiktu palasīt ko katrs no tiem nozīmē. Admins kas rekomendē.. NAV Link to comment Share on other sites More sharing options...
tharolix Posted March 7, 2010 Author Report Share Posted March 7, 2010 Admins kas rekomendē.. NAV Tajos serveros adminu ir gana un nav tādu trača cēlāju ka gignā. Man patīk uzspēlēt arī citos serveros . Interesanti, kā lai iegūst admina rekomendāciju, ja tur reāli parādās 1 admins, kas pat savu skype nevar iedot, lai varētu pasaukt, ja serverī nepatikšanas. Enīvei domājat paši, es tikai gribu palīdzēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 tu vari pasaukt mani skaipaa - dyversant_cs bet principaa ta ka cs:s ir tikai man zinami 3 admini es alfa un naktriisdee tad es atbalstu jaunu censoni, lai gign cs:s izverstos daudz labaks, proti lai butu kartiba, tikai ceru ka ja dabusi pravas nesakaps galvaa un nesaksi mulkjoties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Pēdējās dienās vispār nēsmu tevi manijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tharolix Posted March 7, 2010 Author Report Share Posted March 7, 2010 Katru dienu spēlēju serverī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Saprotams, ka tur admini ir vajadzīgi, vienīgo ko esmu tur manijis ir Spec_Alfa, bet nepatīk fakts, ka tikko kā parādās prasa tiesības, pieredze rāda, ka pēc tiesību iegūšanas tik pat ātri arī nozūd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) Es arī tur esmu ikdienas kā minimums 2h... tikai sanāk pa retam izņēmumi, kā šī svētdiena! Par čali - kaut kad nesenā (pavisam nesenā) pagātnē ir redzēts (atšķirībā no daža laba cita tiesību prasītāja)... Bet nu jā šis tomēr ar neprot izlasīt kā jāprasa tiesības!!! Un, manuprāt, cilvēkam, kas ir admins cik tur n-tos serveros nav problēmas uzraudzīt kārtību visos vienlaicīgi ? Tā dīvaini šķiet, ja esi admins jau 2 serveros, tad kur tev vēl laiks 3-šajam ? Kolekcionē tiesības uz visiem LV serveriem vai ? Rezumē: , lai gan vajag tur palīdzību - dažreiz pat viens netieku galā... Edited March 8, 2010 by Spec_Alfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts