Jump to content
GIGN Forum

Bfbc2


rusty
 Share

Recommended Posts

esat iemeiģinājuši? :)

kr4 diezgan nice, ka uzlabots prikols par iznīcināšanas iespējam. jebkuru māju utt var nonest.

grafika ar diezgan pieņemama ņemot vērā spēles mazos apmērus.

hmm..šī gan nav tik smieklīga versija kā iepriekšējās, kurās bij vairāk sakarīgu joku.. bet tas tā..

btw..izskatās, ka visi tagat ņems piemēru no MW2 un vairs nekādu dedicated serveru, kas "kainda saks"...

Link to comment
Share on other sites

šim brīnumam arī nebūs dedicated?? Btw, mw2 drīz būs pabeigts patch, kas dos iespēju veidot un spēlēt dedicated serveri. Tur arī būs konsole un citi sūdi, bet tas nav oficiāls patch, tas tiek izstrādāts, no pro game mode izstrādātājiem. Diezgan nesakarīgi uzrakstīju, bet ceru, ka saprati.

Link to comment
Share on other sites

tur runā pa mw2, puļa?

lai SP būtu 100% tev jāiziet visas grūtības pakāpes...es SP uz veteran 3 reizes izgāju...

tagat MP laikam man ir 57 lvl o'smth like that...

bet BFBC 2 ar gribētu iečekot mp baigi...tik naudas nav pagaidām. hz. mby ar laiku parādīsies arī dedicated, bet šaubos..šķiet, ka nevienai spēlē kurai jau ir tik liels fanbase (mw2, bf utt), nebūs nekādi dedicated..

Link to comment
Share on other sites

lol ir tak dedicated serveri. Nav jau p2p šits kā mw2 kur lielu daļa izsaka tas vai tu esi hosts vai nē.

Starpcitu, kurš kapā jau? Es savējo jau graizu, paķēru cdkeyu no stīma caur proxy serveri no sava akkounta kad geims iznāca North America. Šonakt iznāk laikam arī atlikušajām valstīm stīmā bc2. Ja kāds nav paņēmis tad pēdējais laiks.

Link to comment
Share on other sites

kādas 6h nospēlēju multiplayerā betas laikā, nebija slikti, pavisam nebija. tikai žēl ka viena karte pa riņķi bija jālaiž. te dzirdēju kaut ko par COD:MW2 un konsoli, bullšit, MW2 atverot konsoli ir ~90% iespēja noraut srazu banu. dedicated serveri, comon, ļoti labi iztiek bez un nav vaidzīgi

Link to comment
Share on other sites

Piekrītu. Bieži ir debīli lagi, kuri ir tikai dēļ hosta. Daudz problēmas atrisinātos ja būtu dedicated serverīši, bet šis jau nav īstais topiks, kur par to spriest. Atvainojos par offtopiku

Edited by ausainis
Link to comment
Share on other sites

http://www.youtube.com/watch#!videos=9...p;v=Bn1nBR5jOx8

es protams arī varu nofilmēt vienu no retajiem gadijumiem, ielikt youtubē un stāstīt visiem cik sūkājoša spēle ir. privāto serveru uzstādīšana automātiski samazinās spēlētāju daudzveidību, jo būs bars kas spēlēs tikai LV serverī, jo citur viņiem ir iedomu lagi :( soo bad. vispār topiks ir par bf:bc2 :thumbsup: conrad, par savu taisnību tu vari iet droši cīnīties citur, jo pagaidām šeit nevienu tas nepiš.

Ja tevi neapmierina tie lagi, droši, raksti COD:MW2 supportam un sūdzies. Man tādu lagu nav un es par to nesūdzos, ja arī ir, tad man ir pilnīgi pohuj, vai mani nošauj vai nenošauj. sorry nēesmu drots :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...