rembo100 Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 1) Kas par serveri? dust2land 2) Kādu paču izmantojam? Nu pie mana server principa var piekonekteties 47/48 3) Kas tas ir par serveri? standarta 4) Ko esi darijis, lai atrisnātu savu problēmu? Meginaju nonemt firewall, paraknajos pa forumiem (neko atrast nevaru jau 3dienu tapec ar raxtu, IP parbaudiju vis itka ir okey ar IP 5) Kāda ir tava problēma! Es gribeju turet diezgan nopietni serveri 24/7 utt mans PC var pavilt 32slot mierigi bet tad kad iesledzu serveri vina var ieiet un vis ir ok bet pec kada laika (aptuveni ik pec 2-3h)kad ieiet serveri Nospiezot TAB radas pelaks logs un kad ej pie teroriem vai CT rada ka abas komandas ir pilnas kads varetu izpalidzet salabot so lietu :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Paradi skriinu ka tas izskatas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rembo100 Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 http://www.failiem.lv/down.php?i=ikutzu&n=bildecs.bmp nem vel viens sikums ko aizmirsu... kad meginu ieiet kada komanda tad rada ka abas ir pilnas (to es jau teicu) un pec paris meginajumiem tikt pie T vai CT paradas kip ka mainas karte bet vajag atkal iziet ara lai tiktu ieksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Paradi meta list un amx_plugins Cik sapratu tas ir visiem jeb tikai tev? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 hldsupdatetool + dproto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 (edited) Pamēģini izslēgt no plugins.ini visus pluginus un tad palaist serveri un pagaidi to laiku līdz viņš sāks čakarēties! Ja joprojām gļukos tad vari taisīt visu no jauna un serveri kas tev tagad ir mest ārā, ja negļukos tad skaties kurš plugins ir vainīgs, un pa vienam pluginam slēdz ārā un vaktē kurš ir pie vainas. Vēl vaina var būt pie meta pluginiem bet diezvai! no sākumā pamēģini tā kā teicu. Edited March 4, 2010 by Turismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts