Grass Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Krc lieta taada ka man akutkas ir noticis ar PC tad kas es piemeram iesl'edzu m'usiku un utorrenta akutkas ka'cajas man muzika lago uzreiz un video ar'i neta skatos un raustas un kad utorrents izlekts man ik p'ec laika uzkaras Un p'ec 10 sec atiet un pectam p'ec k'ada ilga laika atkal tas pats! Windowsu parinstaleju tikunta tas pats notiek! Ceru ka paliidzeesiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 (edited) saksim ar to ka tu nerakstisi ka cilveks ar verbalo caureju, un vismaz gramatiski pareizi burtus liksi kopa! riebjas lasit tadu shitu! tev antivirus ir ? ar kkadiem tuljiem esi skanejis? kad pedejo reizi reinstaleji windu ? Edited February 28, 2010 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grass Posted February 28, 2010 Author Report Share Posted February 28, 2010 Piedot bet es tiko parinstaleeju windowsu un nevaru ar garumziimem rakstit! sodien parinstaleju! un tikunta tas pats ir! AVG lietoju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 (edited) Izskatās, ka garumzīmes arī raustās. Btw garumzīmes - http://laacz.lv/apostrofs/ ! Nū iekačā normālu Anti Vīrusu [Pēc manām domām "normāls", ir NOD32.] un pārbaudi vai prusaki un peles nav sākuši kastē dzimt. [iztīri kasti no putekļiem.] Ja kaste jau ir iztīrīta, Win's pārinstalēts, bet problēma ir joprojām, tad nezinu, kas pa sūdiem! Edited February 28, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grass Posted February 28, 2010 Author Report Share Posted February 28, 2010 (edited) Vis ok atvēru vaļa kasti iztiriju ventilatoru uz mates plates tgd vis ok Edited February 28, 2010 by Grass Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 vaig biezhak padzenat vaveres nost no radiatoriem ! avg tiesam ir mesls, es ieteiktu avira freeware + apdeiti regulari, vienigais minus ka reizi paris stundas add's izlec ara .. tas ari vis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Papildus, kā novākt uzmācīgo reklāmu, par pilnās versijas iegādi Par šī uznirstošā loga parādīšanos atbild avnotify.exe, bet protams, ka vienkārša šī konkrētā faila izdzēšana nelīdzēs, par laimi pašā Windows jau ir pieejams risinājums - vajadzēs izveidot security policy. 1. Uzmeklējam Administrative Tools, ko var atrast Control Panel. 2. Palaižam Local Security Policy saīsni. 3. Kreisajā malā izvēlamies "Software Restriction Policies". 4. Visticamāk, ka agrāk nekas nav veidots, tapēc labais taustiņš un "Create...". 5. Izveidojās apakšdirektorija "Additional Rules", kur jau ir 4 automātiski izveidoti noteikumi. 6. Izveidosim savu: labais taustiņš un "New Path Rule", atvērsies jauns logs. 7. Path laukā norādam pilno ceļu uz avnotify.exe, Security level - Disallowed, un apstiprinam. © vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now