Lasens.dll Ja!:) Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 (edited) Čau,Sveiks - Noteikti jau pēc Topic Description var saprast ko prasīšu ... Kāds nevar palīdzēt vai pateikt kur dabūt ?! Man ir vajadzīģs plugins kad pēc katras mapes restartejas raunds piemēram pēc 45 sekundēm un tad kamer ir tas ka teikt warmups jeb kamer iet tās 45 sekundes līdz restartam lai visiem būtu rokās ieroči pie awp un viņi citu gun nevarētu paņemt un kad viņi nomirst tad uzreiz respawn un močij talāk kamēr nav noticis restarts un kad notiek restarts pēc tām manam pieņemtajam 45 sekundēm lai visiem ir default ierocis roka ka jau parasti pirmaja raunda tev ir usp ja esi ct ja esi t tad glock's un nauda 800 ja cvara ir 800 uzlikts bljin nezinu vai sapratāt ,bet ceru ka palīdzēsiet man ar šo te problēmu Paldies liels jau iepriekš :):) - Es izmeklējos visu amxmodx home page ka ari pa citiem forumiem staigāju un meklēju nekur neko neatradu par tadu lietu EDIT: Es atradu visu! Atvainojos! Edited February 25, 2010 by Lasens.dll Ja!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyms Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Varbūt padalīsies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasens.dll Ja!:) Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 Pirmīt sūdīgi meklēju Protams padalīšos ir taču krīze :D:D -> Te! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts