Jump to content
GIGN Forum

Sarmīte Ķikuste Officiāli Nokļūst Dauņu Sarakstā.


Hivemind
 Share

Recommended Posts

Macho šajā topika bija viens tikai sakarīgs posts uz tēmu un tas bija arī tavs. Ja cilvēki negrib izteikt savu viedokli par Saeimas darbībām, kuras ir nežēlīgi stulbas ,lai neposto topikā. Man piemēram interesē citu domas piemēram par šo Saeimas grozījumu, jo šīs grozījums ir viens no episkākajiem Saeimas grozījumiem likumā pēdējās desmitgades laikā.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bingo.

Haha, tikko ienāca prātā triks. Parasti kafūži visnotaļ iebilst, ja kāds patērē savu līdzņemto mantu. Šajā datumā varētu solidarizēties un ļaut savās telpās par brīvu vai par tējas cenu visiem pļumpēt laicīgi iegādātos jautrības dzērienus, tādējādi veicot savdabīgu protestu. Galu galā, publiski dzert tur drīkst, un dzert aizliegts nav.

Bet skolniekiem fiksās idejas tiks iesaldētas, tas tiesa.

Link to comment
Share on other sites

da labi, šis ir tikai kārtējais episkais likums. ja tā labi paskatītos, tad varētu atrast entos tādus kā šo. kā jau daudzi ir teikuši, panāks tikai to, ka tiks iegādāts alko ar rezervi, nevis cik ~ vajadzētu, ja pirktu īstajā dienā.

gl šito visu izkonktrolēt. var jau mēģināt atzīt kārtējo pieļauto kļūdu un vai nu izlabot vai atcelt 1. septembra gļuku.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...