Jump to content
GIGN Forum

Tiesības...


Spec_Alfa
 Share

Recommended Posts

Mazliet netradicionāli, bet tomēr - prasu banošanas tiesības uz CS:S Main servera... Kāpēc ? Lasiet zemāk!

Par mani...

Spēlēju CS jau no 1.3 versijas laikiem (ar lielākiem/mazākiem pārtraukumiem). Esmu 21 gadu vecs students! Pāris pēdējo gadu laikā spēlēju praktiski tikai GIGN`ā, taisnības labad gan jāsaka, ka regularitāte ļoti pieklibo, bet nu kad uznāk tad ļoti daudz! Pēdējā laikā mēdzu spēlēt pārsvarā war3 serverī, pa retam arī PUB`ā, bet ļoti iepriecināja ziņa, ka GIGN`am būs arī Counter-Strike:Source serveris!

Kāpēc tad prasu tiesības...

Jo pat vakaros, kad sanāk aptuveni 6-10 cilvēki, tad neviens admins tur vienkārši nav un atliek uzrasties vienam visvarenajam "profiņam", lai tie paši, kas tur ir pazustu - respektīvi prieks tiek gūts pārāk īsam brīdim, kas mani ļoti saskumdina, jo kopš vispār spēlēju uz kāda GIGN servera - čīteru padzīšana un līmenis šajos serveros vienmēr manī ir izraisijis apbrīnu, kas ir pamatā kāpēc vēl spēlēju šo spēli!

Kas mani iesaka...

Un šeit sāksies netradicionālā daļa un kā adminu, kas mani iesaku norādu FORUMA TEMATA LINKU - Cik man zināms šajā topikā runājošie cilvēki ir gana respektēti, lai ar to būtu gana...

Objektīvi iemesli pret manu kandidatūru...

Neesmu čītotāju ķeršanas profs, tāpēc banotu tikai tādus, kas manī izraisītu 100% pārliecību - čīteris!

Online laiks varētu arī reizēm neapmierināt, tāpēc daudzi varētu teikt, ka ir labāki kandidāti, tāpēc neiebilstu, ja man šīs tiesības iedod uz laiku līdz atrastos kāds labāks kandidāts, jo pēc aicinājuma galīgi neesmu admins... (runājot par online laiku - bieži varu būt no rītiem un vakarā pēc deviņiem)!!!

Pat, ja mani neapstiprina - ceru, ka kādu adminu, kas vismaz vakaros tur sakārtotu situāciju, atradīsiet, lai man nebūtu tik traki jāsūdzas!

Edited by Spec_Alfa
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...