dyversant Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 hei! pamaniju ka gigna ne vienam vien ir kautkas labaks par ziepiniekiem. tatad ar kadu shtrumu jus kalibrejat ekranu? un kadu programmu galvenais. runa neiet par monitora fizisku kalibrešanu bet par krasu kalibrešanu. Pats ar spyder 2 pro nokalibrejos.. krasas protams ir super dziivas. un nikona 400d bildes izskatas jau daudz labak ( pats saku gribet shadu fochiku ) mērķis kāpēc es to daru ir tas ka man no standarta zila lccd toņa jau acis sāka sāpēt ( apskatoties kalibrēšanas datus, tas likās pašsaprotami). , bet gribetos zinat, cik ļoti monis ir piedzīts standartam. Varbut te ir kads kas ar to chakarejas vairak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 varam kaut ko sarunāt? jau labu laiku gribu normāli nokalibrēt moni, bet nav ar ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 teoreetiski jaa:) tik kad uz rrigu braukshu fig vinj zin:) kalibrators ar jjaiznjemas. jo nav mans,bet to var sabiidiit:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 (edited) nikona 400d :) Adobe gamma or links Ps. Nākotnē tēmēju uz S-IPS moni. Edited February 11, 2010 by Jem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 te jau saruna ir par haardvarisku kalibraaciju ) jo tas kas tev liekas nokalibrets , ne vienmer tads ir ! jo clveka acs ir adaptiivs verķis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Esmu izmantojis tikai softisko kalibrēšanu ar to Adobes figņu. Rezultāti - varat redzēt manās bildēs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 es ticu ka vinjas redzu savadakas lielaka fishka jau ir taja, ka ja tu teiksim nofoche, redigje un atsuti man - es redzeshu to pashu, jo abiem monitori ir nokalibreti pec standartiem ( par defaultu tiek njemta defaulta ne tumsha cilveka adas krasa, izteikta pelekajos tonos). un teiksim tu jau vari kadas labakas print firmas krasu profilu majas novilkt, lai tas ka tu uztaisi kompi , izskatitos ari dzive izdrukats. jo daudzi biezhi speciali pasaka lai nemiana neko printetava, jo tada kaite vinjiem ir.. tjipa es te biki zilo toni pielaboshu..a cilveks tieshi ta ir gribejis mammas draugs vienkarshi ir avize fotografs, tapec saku ieintereseties par shito visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Nu jā, tas gan. Es no sevis fočētajām bildēm neesmu izprintējis nevienu A kā manu bilžu krāsas izskatās uz kalibrēta moņa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 jejibogu rofl..gribeju skriinshot aizsuutiit ir okei, cik man liekas zaljais ir mazliet pa daudz, bet neesmu izglitojies vel tik talu lai ieteiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Nu jā, man ar krāsas manās bildēs nepatīk. Neesmu tik tālu samācījies fotožopu, lai sanāktu vismaz tā, lai pašam patiktu + vēl fucking WB. Par skrīnu labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now