Asijs Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Problema taada, ka man parada, ka datoraa ir viirus, es vinu izdzeesu, bet peec minutes atkal paraada to failu... OS: W7 Antiviirus - AVG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 man uz klaviatūras ir "a" burts, kad nospiežu... viņš parādās uz monitora. KO MAN DARĪT? Paklau, tev 90% warns, tu vel nēesi normāli iemācijies aprakstīt savu problēmu? būtu kaut vai vīrusa nosaukumu iemetis/screenu. Da jebko, bet tu tizli uzraksti, tā vien gribas iedot tev atveļinājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 Paklau, tev 90% warns, tu vel nēesi normāli iemācijies aprakstīt savu problēmu? būtu kaut vai vīrusa nosaukumu iemetis/screenu. Da jebko, bet tu tizli uzraksti, tā vien gribas iedot tev atveļinājumu esi stiprs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 BUMP! tiesam neviens nezin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Ieej noraditaja direkcijā un izdzēs pats ar savām rokām, un netaisi BUMP, jo nau pagājusi nedēļa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 ES jau varbut taa arii izdariiju, un nekas nemainaas,lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrrr Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Izdzēs to joku, ko dēvē par antivīrusu un uzzinastalē nod32, problēma atrisināta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Tu izmanto kādu programmu kura vienkārši kā pagaidu failu izmanto vīrusu vai startupā palaižas. No sākuma atslēdz visus sūdus no startupa, kad atslēgsi pilnībā visu lai kompis spētu startēties izdzēs savu antivīrusu: AVG, un uzreiz ieinstalē citu antivīrusu kā piemēram: Norton 08/09 vai Avast. varētu izdoties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 No sākuma atslēdz visus sūdus no startupa, kad atslēgsi pilnībā visu lai kompis spētu startēties izdzēs savu antivīrusu: AVG, un uzreiz ieinstalē citu antivīrusu kā piemēram: Norton 08/09 vai Avast. varētu izdoties.. itkaa vairs nelec laukaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now