Jump to content
GIGN Forum

Jautājums Saistībā Ar Usb


Kliko
 Share

Recommended Posts

Kāds nezin kas par vainu, tātad mēģinu pievienot USB portam Sony-Ericsson USB vadu un uzreiz izmet ārā šādu uzrakstu "USB Device Not Recognized. One of the USB devicdes attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it. For assistance in sloving this problem, click this message.", pirms divām dienām vel viss gāja idēali un šodien uzmetās tas šits, lūdzu palīdziet ja kāds kko zin! Lūk attēls - t8do9rlyn00qu9ms8bx.jpg

Edited by Kliko
Link to comment
Share on other sites

Man tā parasti rādas, jo ir sakačarēts savienojums nevis pie pc, bet gan pie telefona. Tāpēc gadās, ka slēdzoties telefonam ārā, kas parasti notiek, kad pievieno usb, usb it kā uz kādu sekundi atvienojas un viņš vairs neatpazīst telefonu. Atvienoju un pievienoju usb pa jaunam un viss strādā.

EDIT: Man nav datora nekad bijis nekādu sony ericsson driveru. Izmantoju sony ericsson jau gadus 3. un nav bijusi vajadzība.

Edited by ImMortl
Link to comment
Share on other sites

es gan māku, tapēc, ka windows tos nemāk lietot. respektīvi - draiveri ir tie, kas iemāca windowsam apieties ar devaisiem. vajag tak klausīt, kad saka, nevis dirst pretī, ka tie nav draiveri un vēl nezin kas.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...