Speys Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 tātad problēma tāda :DViss baniem gāja vis Oki, bet nu avjadzējam man iejeit un gribeju nomainit nikname galveno un pw laikam configos at amxbaniem ieksha webaa es to dariju nomainijus oki apply un atd pff Luuk seit var apskatiities aks notika Vēlējos uzzinat kur var uzlikt savu veco pw un loginu kura faila ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) veco tu nevari uzzināt, bet vari nomainīt. pārinstalējot/cfg Edited January 24, 2010 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speys Posted January 24, 2010 Author Report Share Posted January 24, 2010 Nee nee Es vnk biju ielgojies ar savu vis paroli visu amxbanos! Vnk gribeju nomainiit uz ajunu niku un pw! Un veco niku un pw zinu! man vaig vnk zinaat, kā lai tagad atdziivina banus, jpo itka staigaju pa banu failiem, bet tur varteikt vienaadi teksti iet pa rinnkki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kvesen_ Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Pašam arī bija šāda problēma. Ja tu gāji caur FireFox tad tagad ieej caur Explorel vai kā viņš tur saucās un tad ieej savos banos un ieraksti niku un pw kuru tu nomainiji tālāk uztaisi jaunu profilu ar kādiem pieejas datiem tu gribi viņu un ar to jauno profilu ej iekšā banos caur firefox veco vari dzēst atstāt nu viennozīmīgi darīt ko gribi, bet tad strādās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 meklē config failā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Microsoft360 Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Vecīt tavs amxbans visticamāk ir uzlausts ! Tavs phpmyadmin logins man ir zināms ! Tavs phpmyadmin pw arī man ir zināms ! logins: speycman bija vai kautkaa taa pw: ram4ik......... pilno neteikšu ! p.s. Jau vienreijz tev forumā rakstīju būtu vismaz pajautājis kā to novērst Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Es labāk par jūsu aizsardzību un kļūdām nerunāšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Microsoft360 Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Vecīt man silts ieteikums tev, tu nosākuma paņem kādam uzsprasi, lai aizsardzību uzliek webam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts