fantaazija Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) Chauu visiem! Man ir tāda problēma, es uzstādiju forumu un man neradas pie lietotājiem warn nezinu kā paskaidrot nu tie 100% kur radas un aizpilditi tik cik tev warn % Vai kads nevaretu paskaidrot kā to uzlikt vai iedot pamacibu (Latviski) kur paskaidrots ka uzstādīt un ar visiem vajadzīgiem failiem.. Edited January 24, 2010 by fantaazija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wayne Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Mazliet nesapratu tavu jautājumu! Bet pamēģini atrast sev nepieciešamo ACP>Tools&Settings>Warn Set-up Ja tur neatrodi to, kas tev nepieciešams, tad konkrētāk notraktē savu jautājumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Pie vārn'u settingiem var uzlikt to, vai parastie lietoāji redz savu brīdinājuma pakāpi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantaazija Posted January 24, 2010 Author Report Share Posted January 24, 2010 Lab pameginasu! ja nesanaks editosu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now