Jump to content
GIGN Forum

Video Options / Screen Resolution / Opengl


Atlets
 Share

Recommended Posts

Esmu pārgājis uz ļoti labo OS Windows 7 (64bit) un spēlēju CS 1.6. Bet ir tāda problēma, ka nekādi nesanāk piedzīt video options, kā gribētos. Tas būtu - OpenGL pa visu ekrānu. Lūk, manis veiktie testi:

Ja Software mode, tad

- ierocis kreisajā rokā un nekādi nevar dabūt uz labo roku.

- ja nemaldos, tad grafika arī nebija nekāda spīdošā.

Ja D3D mode, tad

- it kā ir OK, bet tomēr visu laiku tāda sajūta, ka kaut kas ar grafiku nav tā, kā vajadzētu. Nu tip, ka tēmēšanu nav tik viegli nobalansēt... nejūtos tik pārliecinoši, kā spēlējot iekš OpenGL.

- spēlēt var un visu laiku to arī daru.

- var sprayot, bet es neredzu pats savus sprayus (un varbūt arī neviena cita sprayus).

Ja OpenGL mode, tad

- ja pa visu ekrānu, tad viss ir ideāli, vienīgi nepārtraukti ekrāns mirgo.

- ja izvēlās "Run in a window", tad viss ir ideāli un nekas neraustās. But you know - run in a window nav gluži tas, kā gribētos spēlēt.

Mēģināju ierakstīt demku, kad man ekrāns mirgo, bet pēc tam skatoties demo nebija it nekādas ekrāna mirgošanas. It kā ir updeitoti video draiveri (cik nu tādi var būt priekš win7 64bit), kā arī esmu izmēģinājies visādus Compatibility modus, tāpat arī pamēģināju tā, ka hl.exe izmanto tikai vienu kodolu, bet pret ekrāna raustīšanos/mirgošanu nekas nelīdz.

Tagad metu aizdomas uz to fīču, ka "Run in a window" nekas neraustās un tāpēc domāju, ka varētu būt saistība ar screen resolution. Pamēģināju šādas tādas kombinācijas, bet kamēr vien nav ieķeksēts "Run in a window", tikmēr raustās. Tad nu klausos padomus, ieteikumus, pārdomas...

Dators: Asus F3Ke

Video karte: Ati Mobility Radeon X2300

OS: Windows 7 Professional 64bit

Edited by Atlets
Link to comment
Share on other sites

Ja kāds vispār kaut ko par šīm lietām ar win7 un cs 1.6 zin, tad mīļi palūgšu aprakstīt visas iespējamās darbības arī 32bitu versijai :) Pagaidām man uz stīma never vaļā nevienu spēli, rāda: "This game is currently unavailable, please check it later". Cs nonstīms vaļā verās, pinga problēmu atrisināja win7 automātiskais apdeits, kas apdeitoja tīkla kartes draiverus, pings no ~150 nokritās uz 10-30. Tā kā pingu, visdrīzāk, atrisinās tīkla kartes paši jaunākie draiveri. Bet fps augstāk par 50 nekāpj, kā arī ms un choke lēkā kā ķengurs riesta laikā un nekādi reiti nepalīdz.

Edit: Piedod DoubleT par aso repliku, bet neviens no mums nejautāja par to vai iet, vai neiet, jautājums ir par to, kādas opciju izmaiņas jāveic, lai viss ietu kā nākas, tas, ka tev it kā iet, nevienam neinteresē ^_^

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...