Jump to content
GIGN Forum

Nenoteikts Laiks


Fatality^
 Share

Recommended Posts

Tik tiešām gaidīju lai raksta zajavu, jo NOREC tik tiešām šoreiz bija smuki redzams... iepriekšējo demo nepaspēju noskatīties kad jau aizklopēja ! Šoreiz pavēroju vēl un sapratu, ka tur ir tomēr un unban bijis nevietā !

Link to comment
Share on other sites

linkin, skatos tu jauc divas dažādas lietas. 1kārt tu tur viņu banoji par wh, ne par norecoilu, 2kārt pēc tā dēmo nevarēja neko pateikt, jo izšaut viņš tur dabūja labi, ja 10 lodes. Bija aizdomīgi, bet tas arī viss.

Link to comment
Share on other sites

Nē, nu to es sapratu, bet gribēju oponēt tavu:

Unbans bija vietā, jo pēc tā demo neko saprast nevarēja.

Ok, paskaidrošu tā, lai tu saprastu pareizi. Tātad, čalis ir nobanots par wh, viņš atnāk uz forumu, ieliek demo un visu pārējo, es noskatos, wh tur neredzu, banu noņemu. Nākamājā dienā viņu atkal nobano, atkal tā pati procedūra, tikai šoreiz banu atstāju, jo wh ir redzams. Admins, kurš nobano pirmajā reizē bļauj, es tak teicu, ka tur ir wh. Šeit arī apstāsimies. Viena lieta ir vai čalim ir wh vai nav, otra lieta ir to pierādīt uz uzskaitīt momentus, kuros tas ir redzams. Cerams, saprati ko cenšos tev pateikt.

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

Domu gājiens pareizs, bet es pat pirmo demo neskatījos un nebļāvu, ka nepatiess ;)

šoreiz gan viss ir kedā, jo iespējams čalis iedomājās, ka pēc unban pirmā viņu nevērošu, tieši otrādi, pievērsu lielāku uzmanību ! Un redz, popal !

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...