Jump to content
GIGN Forum

Pieteikums Uz Tf2 Servera Accessu


DominiX
 Share

Recommended Posts

Centīšos neizplūst gari...

TFu spēlēju gandrīz no pašiem pirmsākumiem un spēlēju lielākoties KSO, bet nu bija gadījums, kad serverī tikt nevarēju un brīvs bija GIGN. Gāju pašaudīties, sadzirdēju latviešus runājamies, sadomāju parunāt. Izveidojās sarunas, friendlistā parādījās aiz vien jauni cilvēki, patīkama gaisotne, patīkami sarunbiedri un arī paķēmoties dažreiz var. GIGNs galvenokārt sākumā simpatizēja tāpēc, ka šeit nebija random kritu. Tā nu vārdu pa vārdam, draugu pa draugam man GIGNs iepatikās un aizvien biežāk sāku iegriezties.

Vēlamās tiesības būtu šādas:

*) silence/gag/mute vai kā nu viņš īsti te saucās - nereti servera jauko gaisotni var sabojāt kāds tik tiešām sīcis, kas mikrofonā ( nepārspīlējot ) brēc. Es esmu par sarunām, ķēmošanos, pajokošanu, jo tā ir galvenā atšķirība no CSa - saruna, jautrība, kompānija, bet robežas ir visam. Nu noteikti skaļas mūzikas uzbāzīga atskaņošana dažos gadījumos varētu beigties ar šīs komandas pielietojumu.

*) kick - smagāku pārkāpumu gadījumos, ja dotie mājieni paliek nesaprasti un miera traucēšana turpinās, tad šī komanda nāktu talkā.

*) bans - vissmagāko pārkāpumu gadījumos, kaut arī vēl neesmu sastapies ar tik daudz situācijām, ka uz rokas pirkstiem varētu saskaitīt, kur bans ( neskaitīsim tos 10 minūtes līdz stundai ) būtu nepieciešams, bet situācijas ir un tās ir neizbēgamas. Neizpaliek arī čīteri, kuri ir itin visur, kaut arī šeit tas tik tiešām ir retumis.

*) un beidzot scramble - es redzu, ka plugins jums ir, bet tas tiek pielietots tik reti, ka drīzāk var teikt gandrīz nemaz netiek pielietots. Es esmu par vienlīdzīgu, interesantu spēli abām pusēm. Tie, kas mani zin mazliet vairāk varēs apstiprināt, ka es gandrīz vienmēr pāreju uz komandu, kura ir vājāka, kura tiek nesta cauri jau vairāku raundu garumā un kuras izredzes uzvarēt ir samērā švakas. Šī komanda nāktu talkā tādā situācijā, un kaut arī ne 100% gadījumos rezultāts ir vēlamais, bet savos 60-70% komandas tiek balansētas puslīdz pieņemami.

Serverī esmu salīdzinoši nesen, onlains var likties neliels, bet nu lūk stati.

Admini, kas varētu kādu labu vārdu aizlikt varētu būt LAVRx un cf. Ja nu vēl kādam no adminiem ir par mani labs iespaids radies spēles gaitā - būšu tikai pateicīgs par kādu aizliktu labu vārdiņu.

Paldies par uzmanību un cepums katram, kurš šo palagu izlasīja! ^_^

Link to comment
Share on other sites

Var droši likt, bet nesaprotu kāda jēga te no adminiem.

Spēlēju kopš pirmās dienas, kad atvērās gign serveris un čīterus var saskaitīt uz rokas pirkstiem, ja kāds brāķē muti, tad ingame mute, jo reāli adminiem tur nav nekāds darbs. ĀĀ nu ja, lai būtu sarkans niks

Nekas nav pret tevi, bet man patīk, kad piesakās uz acc tikai priekš khm khm, jo serverī ir vienmēr vissmaz 1 admins.

Link to comment
Share on other sites

Ja atļausiet argumentēt, tad varu pateikt tā - ja neredzētu jēgu tam visam, tad nepūlētos un neprasītu. Scramble ir viena no tām komandām, kas man būtu tā vissvarīgākā. Lai arī vajadzība pēc adminiem kā tādiem nav liela, bet tā tomēr ir, un es uzskatu sevi par atbilstošu kandidātu šim amatam.

Link to comment
Share on other sites

Atljaushos piebilst, ka scramble komandai nemaz tik liela jeega nav, kaa varbuut tu esi iedomaajies. Ljoti daudzos gadijumos komandas tiek samestas aizvien nesabalanseetaak un serverii ir arii admini, kuri scramble pielieto nejeedziigos briizhos, kuru rezultaataa tiek izchakareets vienas vai otras komandas setup laiks.

Moridin

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

tu man visu laiku esi licies tāds iedomīgs, bet ja jau visi tevi atbalsta, tad laikam būšu kļūdījies. gag/mute, kick, ban uzliku, par skrambli nezinu, jo neatceros uz kura burta viņš bija.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...