ngEAr Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Ficha pec principa ir lidziga rasto4kam ar ko parasti staiga rastamani , bet tiek parasti nemti matu beigas lai to uzliktu. Vel tam tiek pievienots kaut kas lidzigs mazinai bumbinai no koka vai metalla. Nezinu vai kads ir sapratis par ko es runaju , pec principa kaut ko tadu esmu redzejis Azijas ( nacija ) parstavjiem. Gribu zinat ka to vispar sauc , pasedeju google bet tomer nesanaca ievadit pareizo tekstu lai atrastu kaut ko tadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 dredi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Uzzīmē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted January 19, 2010 Author Report Share Posted January 19, 2010 (edited) Dredi tochna ne. Atradu bildi , bet tas nav istais. Iznemu tikai pusi no ta un ir lidziga tam ko es mekleju Edited January 19, 2010 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 izskatās pēc vaginālajām lodītēm, bet ja nopietni.. cik atceros Džonijam Depam Karību jūras pirātos tāda huiņa bij matos - un ja tas ir tas ko meklē tad, ja nemaldos, tiem vajadzētu būt bīdiem a.k.a "beads" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted January 19, 2010 Author Report Share Posted January 19, 2010 (edited) cik atceros Džonijam Depam Karību jūras pirātos tāda huiņa bij matos - un ja tas ir tas ko meklē tad, ja nemaldos, tiem vajadzētu būt bīdiem a.k.a "beads" Beads ir lidzigs tam ko es mekleju , bet nav istais. Pirms paris gadiem bija chalis ar tam ficham , toreiz vinsh man teica ka to sauc. Pec principa pamekleshu kaut ko ar tam beads , varbut sanaks atrast kaut ko citu. Edited January 19, 2010 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now