kroplisj Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 nic.lv esmu pieregojis domenu un ir 5 apaksdomeni laika ta vini saucas piem ka. zm.banzuke.lv war3.banzuke.lv sms.banzuke.lv www.banzuke.lv un mu.banzuke.lv un vini nepiedava vairak ka piecus. saka ka jataisa savs neimserveris kka ta. var kads paldizet ar so? sarunat? kas tas ir es nezinu un ka to dabut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Name_server Pa aliņu varu uzturēt tev zonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted January 17, 2010 Author Report Share Posted January 17, 2010 uzraxti skype ludzu ja nav gruti mani apskaidrot par so te lietu. renaars_zilaani Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Vienkāršāk/ātrāk nav izlasīt, nevis gaidīt kad kāds nāks un pastāstīs? Tajā linkā ir sarakstīts vēl vairāk kā es no galvas spētu pastāstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted January 18, 2010 Author Report Share Posted January 18, 2010 nu es tiesam tur neko nesapratu. ja ir kads kuram ir biki brivais laiks lai palidzetu vai izskaidrotu uzraxtiet man skype! ludzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now