Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft

cSpoks
 Share

Recommended Posts

XD

Es ar par to sasmējos. Es jau saprotu, ka katram ir izvēles tiesības.. Bet katram jau savs.. Vienam patīk meita, citam kleita..

Nezinu, par to focus, pagaidām īpaši sūdzēties nevar. DPS lāgā nav krities, tikai krietni jāpamaina rotācija, ja to tā var nosaukt tagad.

Nezinu, par to focus, pagaidām īpaši sūdzēties nevar. DPS lāgā nav krities, tikai krietni jāpamaina rotācija, ja to tā var nosaukt tagad.

kopš patcha, dēļ focusa, mans dps ir samazinājies par ~2 -3 k. Tnx blizz <_<

pasties, jāveido guilds un 10man instanēm jau sanāk. Protams, te jau lielākā daļa ir pieķērušies kaut kādiem guildiem. Vispār man patika situācija Trollbeinā - visi sāka no nulles, bija guilds un viss čiki. Ap šo laiku jau varētu par kaut kādām instancēm runāt.

Jātaisa alti un tad kopīgs guilds.

Vakaros jau lielākā daļa var spēlēt.

Jātaisa alti un tad kopīgs guilds.

Vakaros jau lielākā daļa var spēlēt.

Man personīgi šī doma ļoti patīk.Tā ir iespēja uzzināt vairāk par kādu citu klasi, ko tu jebkad esi vēlējies spēlēt. Piem. ja nekad neesi bijis healers, tad lūdzu sāc ar mums(jums) un tev būs tāda iespēja. Bet daudziem būs iebildumi pret to, bet nu es jau ceru ka galu galā kkas sanaaks. man jau tā liekas episka ideja.

P.S. kāds spēlē sc2 ? viņam tāpat kā wowam ir monthly pay ?

Edited by Lezbiete

P.S. kāds spēlē sc2 ? viņam tāpat kā wowam ir monthly pay ?

Es ar uzmetu aci tam, ka jūs te spēlējat visi vienuviet, bet laikam palikšu savā realmā. Tomēr ģildē esmu ar visiem saviem čariem, kopš sāku spēlēt oficiālajā [2006. gadā]. Bet, lai veicas ar guild achievement progresu un tamlīdzīgām fīčām. ;):sparta:

http://www.arenajunkies.com/showthread.php?t=212757

Aight gonna be hotfixed tommorrow probably.

1. Dismiss your pet(e.g. a raptor)

2. Find a random pet to tame(good to use those pigs outside Org to practice)

3. Just before the taming complete, call the pet you dismissed in step 1

4. If success, you will now have a raptor and a pig

5. Abandon the pig

Repeat step 2-5 you can have infinite pets to fight for you.

enjoy while you can ^_^

Drop rate HH mauntam vienkārši afigeķ, kādi 5% or so. Jau 2 dabūju pusotras nedēļas laikā, vēl 2 jādabuj.

Augsts es domāju. Pagājšgad fārmots tikai nonstopā, bet nevienu nedabūju un labi, ja 1 vispār kāds uz Boulderfista dabūja. Tagad skatos Dalaranā katram otrajam...

Edited by jancho

Par skrīniem ierunājies. Gan jau katrs ir kādreiz piedzīvojis Mammoth pride. :D Lēno pastaigu mamutos pa Dalaranu. :D Man te sanāca bik netradicionālākā vietā viens. Uz Lūtšipa :Dhttp://img547.imageshack.us/img547/143/skriins.jpg

P.S.

Wow grafika uz ļoti laba PC ir traki laba. Nezinu neko par MU grafikām [nekad neesmu to spēlējis/redzējis], bet nu wow grafika uz max. settingiem ir super. :) [1x mūžā esmu redzējis dzīvē :D] - tā ka neraustās, protams.. :D

P.P.S.

Lāču tankošanā kaut ko pamainīja? :o Pēc pača ienācu ar lāci un bij grūtāk tankot - tie Cooldowni uzliktie dikti čakarē visu. Jāspamo tagad lacerate. Viņi pēc tā ir kaut ko pamainījuši?

Edited by Lumpy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...