Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft

cSpoks
 Share

Recommended Posts

Es jau nu gan teiktu, ka tas nav raksturīgs tikai latvijā.

Vienkārši, ja uzturies WoW telpā pārāk ilgi, laipnību uztver kā normu. Tā tam nevajadzētu būt.

Un tas piemērs bija neprecīzs, tas gan. Drīzāk vajadzētu jautāt - "Ja pie kases tev 5 latu vietā izdotu 500, vai tu atdotu šo naudu kases darbiniecei, kura mēnesī pelna minimālo algu, lai to neliktu viņai atmaksāt, vai nē?"

Protams, ka es atdotu.

Bet tā ir dzīve. un WoW's ir spēle.

Kāds tos 10miljonus pakāsa, tu dabūji, reāli tāda pati situācija 1:1. Viņš pakāsa ore un gold, es ieguvu.

Minority pēc tava piemēra sanāk, ka tas čalis, kas man ore atsūtīja un gold, strādāja lielā korporācijā, kurai viņš tagad ir parādā 600g...

Edited by jancho

Minority pēc tava piemēra sanāk, ka tas čalis, kas man ore atsūtīja un gold, strādāja lielā korporācijā, kurai viņš tagad ir parādā 600g...

Viņš nepakāsa, bet kad kļūdījās. Nav jau tā, ka viņš viņus pazaudēja un nezina kurš tos ''atrada''.

Nē, tu neko nesaproti.

Tas čalis jebkurā gadijumā ir minusos 600g.

Sieviete jebkurā gadijumā ir mīnusos 495ls.

Abos gadījumos viņi ir padirsuši naudu.

Abos gadījumos šo x summu viņi ir zaudējuši no saviem īpašumiem.

Silver Elites are usually extremely hard to find also because of their wonky spawn schedules. Some have 20 hour long spawns (spawning once every 20 hours), some need to be triggered by killing mobs in an area until the RNG (random number generator)slips the rare spawn instead of normal mobs, while others are dependant on other Silver Elites in the same area. Perseverance will certainly pay off though and you will almost surely be able to find and kill many of the Elites if you look for them on a daily basis.

BTW, šīs informācijas sameklēšana ar google aizņēma precīzi 5 sekundes. "rare mob spawn timers in northrend"

Edited by jancho

BTW, šīs informācijas sameklēšana ar google aizņēma precīzi 5 sekundes. "rare mob spawn timers in northrend"

Esmu jau dabūjis to lāci no Grizzly Hills. Man īstenībā ritīgi noveicās. Tipa aizlidoju uz Grizzly Hills, aizgāju uz to vietu, kur viņš spavnojas (lācis spawnojas tikai 1 punktā).. gaidīju kādas 20 minūtes un aizgāju off. Pēc kādām 2h atgriezos mājās, logojos iekšā un lācis tieši acu priekšā vazājās jau :) Par laimi neviens nebija vēl pamanījis vai notamojis :) Pagaidām ik pa laikam palidoju garām Skolla (vilka) spawn pointiem Storm Peakos un tīģera spawn pointiem Sholazzar Basin'ā.

EDIT : 665, kas tur pa WoW datormanjaku saietu? :D

Edited by w2dc

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...