SkaM^ Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 (edited) Pie sava trenera. Tev visi talanti būs resetoti un varēsi salikt,kur gribēsi. Edited September 21, 2010 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 pirmā reize maksāja 1g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Blizzs forši izčakarēja raidu. Instances beigās savu tizlo reset uztaisīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Bļin es atsāku spēlēt wow un esmu gandrīz nonācis līdz ragequit.. Es nesaprotu kur tik faking retarded cilvēki ir, es ceru no jums neviens tāds nav. HoR HC, visi leavo pat nesākot, tie kas sāk ir faking rītardi un waipo visu gruppu. Tad healers, tad tanks. HoR HC beigās izkrita 1H mace kuru es nīdoju priekš combat speka (rougam) bļeģ viens pala viņu noneedo un aizpiš laimīgs. Šodien esmu izgājis divus HC, PoS un FoS. Kopā kādi 20 vai vairāk waipi. Pēdējais FoS, pirmais boss.. Healeris nevienu nehealo, kad palicis tikai viņš, tanks un es, tad dirš ka visi nūbi jo mazs dps, pats sevi neizhealo un nosprāgst. Ar dudu tanku knapi nogāzām bosu un BĶĻĒĢ History repeats, atkal pala(HOLY !!) nonīdo fakin dps 1H AXI! Un pēctam es tieku izkickots no grupas, kaut mans dps bij augstākais.. Da bļeģ kur tādi retardi rodās, tādiem dirsā mietu iespraust līdz aknām. Šitādi pidiņi bojā visu prieku spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Iekš HOR HC tas ir normāli, ka leavo, jo tur vajag ICC25 līmeņa tanku un healeri, ja DPS ir idioti. Līdz šim nav vēl gadījies sastapt tādus DPS HORā, kuri nebūtu tādi... Tur nav jāsteidzas nekur, paņem un lēnā garā nosit to vilni, ļaujiet tankam dabūt visus mobus vienā vietā. Nav tur jāsteidzas pēc iespējas ātrāk nosist vienu mobu. Tas arī rada wipe iekš HOR HC ~90% gadījumu. Atlikušajos 10 ietilps 9%, kad hīleris stāv istabas vidū un viņu novāc pirms tanks paspēj jeb ko izdarīt un 1%, kad tanks vainīgs, jo gear par sūdīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 uhh, vakar beidzot dabūju ilgi gaidīto title: "Champion of Frozen Wastes" smuki piestāv, un pie reizes arī Brewmasteru dabūju. Vispār pagaidām viss iet gludi. Tagad vēl nedēļu bezsakarā dēļ Brewfesta ik pa dienu +2x frost, tagad jau 21, vot tik šo weeklyju nevaru iziet, jo jau 3 reizes grupas izkrīt. Bet es afigel vakar kad gājām ICC10. LOL. Skatos grupu un PUSEI ap 5 cilvēkiem tas ir, bija gearscore sākot no 4k-4,5k LOL, man ar savu 5,5k mīziens vienmēr iet, lai nediršs, ka nespēšu pavilkt, bet viņi tā vēsi ar 4k iet, omg. Nu vo, sanāca tā. Nonācām pie Marrogvara. Un pēc pirmā Bonstrorma druid hīleris otrais (4,5k gs) nosprāga, viņam bija vēl ap 77% HP, nu es jau sapratu aii būs dirsā, šas nosprāgsim, bet tad viss notika diezgan ok, es zinu, ka esmu tank hīleris, jo neviena AoE hīla, yo. Un izhīlot 9 cilvēkus nevaru. Nu labi nonācām pie 50% viņam un tad dēļ visiem tiem flames zilajām, dēļ tā pakāršanās (mani visu laiku kāra), cilvēki sāka mirt. Bet bija vēl ok, jo es turējos kā īsts vecis, palika viņam 44% un mēs wipe, jo cilvēki aizmirsa to kaulu krustu novākt, lai es hīlotu. GZ! Nekas, es biju kopsumā priecīgs arī par wipe. Pēc tam vēlāk pats savācu grupu uz OS, izpildījām pāris ačīvus, ka fewer than 9 players kill the drakes. Bija ok, nekas grūts. Tagad nākamnedēļ pēc reseta domāju vēlreiz savākt un dabūt title "Of the nightfall", novākt satharionu kamēr pārējie 3 pūķi ir dzīvi, yoyoy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 (edited) Tu tak esi saspiedies ar to GS. No 5k GS var iet droši uz ICC10 un neviens nedirsīs ja nelažosi, ja lažosi tāpat dirsīs, kaut vai tev 6k GS. Tu ar saviem 5.5k GS vari mierīgi hīlot 10/12 ICC10. Aizvakar no ģildes izmetām 6.2K GS tanku, jo viņš ar visu ŪBERGEAR nevarēja noturēt aggro pat pret healeri un 5.4k GS tanks mierīgi varēja noturēt aggro bez problēmām, kā arī 6k GS shadowpriestu, viņš ICC25 plēsa 5k DPS un regulāri mūs pamanījās novaipot ar savu stulbumu un taktiku nezināšanu. Mācība - ja esi nūbs, tad gear neglābs Edited September 25, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 OMG Tad, kad atveras ICC reidi, tad 10m visi gaaja ar 4.5 gs, jo labaaku gearu tai laikaa nebija un tagad ir 30% buff XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Nu es arī sāku ar 4.4k GS kā resto shamanis. Nekādu problēmu nebija. Atcerējos tā 6k GS shadowpriesta labāko hītu! Wipe pie 25HC Marrowgar: Vinnie(shadowpriests): Guys, I am bugged, I cannot move, it says I am stunned. Relogging! Tricklet(es): Dude, it is Divine Intervention! Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Man pēc entw postiem jau sāk trūkt vārdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Labi, manas dusmas laikam ir pārgājušas. Drīz ar irl friendiem sākšu iet RMP arenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Man beidza kačāt 3. daļu kopā visi 3 updeiti uz 10gigām, afigeķ, laikam beidzot būs uzlabota grafika arī Classic WoWam. BTW, kādas prognozes, kas būs mainīts? Man jau liekas, ka Kalimdorā viss action būs. Azshara man liekas vispār bezjēdzīga zona līdz šim ir bijusi, lai gan iekš lores viņai it kā liela loma bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :@@@@@@@@@@ YOO, šodien es pirmo reizi mūžā progresēju pats ICC, pie tam ICC25, narmal. 4 bossus paņēmām un gunshipu uz HC gājām, LOLOLOLO. Man tik daudz feelingu un viss kaut kā ahh. Pirmais ko gribi teikt, I LOVE BREWFEST, man jau 46markas frost, nedēļas sākumā bija 0. Narmal. katru dienu +2x par brewfestu, +2x par random HC, +5 weekly, +4x Voa 10/25 un tagad vēl iekš icc weeklyju izgājām +5x un par katru bossu (4) x2 dabūju, aaaaaaaaaaah. Omgomg lovelovelove. Karč. Es nemaz neteiktu, ka jāzin tās taktikas, reāli es nezinu kas pa lietu, bet nu gājām uz normal un es tā vai tā nezināju taktikas, bet nemaz nebija nekādas problēmas. Reāli marrogvars, izvairies no flames + bonestorma un vsjo. Otrais, tā lēdija prosta iziet no tā zaļā apļa. Trešais gunship HC prosta izvairīties no baltiem riņķiem kur raķete lidos, vsjo. Un Deathbringers, umm 12 yardi un healheal? :D Ahh. karč viss bija ok man patika. Mēs gribējām turpināt bet grupa izkrita, bāc. Un es biju domājis, ka būs ilgāk. Reāli sanāk mazāk par 5min katru bosu sist. Un jā, esmu nereāli dusmīgs, par to, ka 2 lietas rolloju (EPISKU LABU OMGOMG SHIELDU un GLOVES) un abos feils. vienā 9 otrā 32 rolls. omgomgnooooob. Vjso man brainfucks jāiet gulēt, EMOCIJAS ŠĶĪST BĻE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 (edited) Agree with 665! Vienkārši NO COMMENTS! Edited September 25, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 Ko jūs troļļojat, kad es pirmoreizi spēlēju wow, es čutne pieliku bikses no laimes, kad dabuju epiku no zul gruuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 Manam 73. lvl druīdam tagad ir josta no ZG. Neslikti - 3 epic gemi + nice armors. Kopumā tagad 73. lvl ir 22k hp unbuffed. Tik lāča formā, protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 (edited) Šodien beidzot dabūju sev Kingslayer titulu (ar pugu) un vakar arī beidzot tiku pie Argent crusaders tabarda Vel jādabū 4 tabardi prieksh Twenty five tabards achieva. Edited September 26, 2010 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 Tikko Sindragosu 25hc nositām pirmo reizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Reāli wtf guys? Es biju palaidis garām, tos laikus, kad izgāja visi OS, EOE, Naxx un Ulduar, un tādēļ reāli nesanāca nekāds baigais reidings, tagad šo visu bez problēmām ejam un tā, nav tik liela actiona', bet kādas man emocijas bija, kad tagad ICC gājām pie tam 25 man tas vēl interesantāk ir, un tur reāls actions bija, utt. Tādēļ es neredzu kur var brīnīties par manām bēbja emocijām utt, tagad jau kad otro, trešo un ceturto reizi iešu jau vairāk nebūs tik kūl kā pirmo reizi. Vot kādas man emocijas būs ja paspēšu aiziet uz LK 25man HC vot bļē tur būs vienkārši omgomg. Vakar atradu sakarīgu ICC10 guildu, ar patstāvīgu laiku grafiku, ceru, ka viss izdosies un tad būs zbis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 (edited) Vakar atradu sakarīgu ICC10 guildu, ar patstāvīgu laiku grafiku, ceru, ka viss izdosies un tad būs zbis. Vispār Wotlk pve salīdzinot ar TBC pve nekāda actiona gandrīz nav Edited September 27, 2010 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Vot tas toč, tur bija emocijas kaut vai Karazhanu iziet 2 stundās, tad vēl Zul'Aman timed run, vienk. nice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 (edited) Klizmā būs emocijas. Paskataties bizkvīta video youtubā. HC dungeoni ir HardCore. Šeit viņa čanels. Daudz interesantu video. Edited September 27, 2010 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Iemet linku uz video lūdzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Viņa kanāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now