Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft


cSpoks
 Share

Recommended Posts

labrīt, nāku ar nākošiem jautājumiem, karč palika samainīt tik 2 gemus un vsjo tad viss būs uz +int, vienkārši gold tagad nav, karč. :unsure: jautājums tāds, man ir 58frost emblēmas, rīt vai pat šodien ja būs laiks uz voa, tad būs 60 emblēmas, man imba guild čalīts (jā tas pats kurš gemus greizi ieteica XD ), pateica, ka pa tām markām jāpērk šo itemu. Trinket , jā 264lvl item ir ok, GS uzsitīs uzreiz uz debesīm, jo mans tagadēais ir izsmiekls, Tagadējais trinkets. nē nu ir ok, bet nu 200lvl un GS dod 174, bet tas Lunar dust dod 278. Viss jau būtu ok, bet te problēma, mans trinkets tas dod +84 int, uhh. Bet tas tikai Spell poweru, karč. nebūs tā, ka nomainot trinketus man stipri samazināsies mana? Tagad ar buffiem iekš dungeoniem izspiežu 34k mana. kas man liekas tīri ok.. so, ja nemainīt trinketu (bet ir bļe jāmaina), tad ko citu par tām 60emblēmām nopirkt?

Edited by entw
Link to comment
Share on other sites

calm down! Ok, nopirku to trinketu, ir ok. Tālāk, nākamais ar ko aizņemšos būs pilnais gear enchant, šas man tik 9/12, vēl tos 3 vajag. ā un + ieraudzīju labu fīču ko piedāvā BS, karč this! reāli iekš AH visi tie mati maksāja katrs zem 5g, JĀ PAT SARONITE BAR, un viss štokos, viegli ieguvu +20 int :)

Link to comment
Share on other sites

"Running Wild - Drop to all fours to run as fast as a wild animal."

Team Jacob wins. B)

Vispār totāls wow burnouts uznācis bez īpašas wow spēlēšanas. Pat nevaru saņemties, lai ielogotos un paspēlētos ar AH.

Vispār ar mani un wowu pēdējo mēnešu laikā ir bijis tā -

ir geimtaims - negribas spēlēt

nav geimtaima - ļoti gribas spēlēt -> papildinu ar 60day gc -> pēc dažām dienām nožēloju, jo vispār negribas domāt par wowu.

Sanāk aptuveni tā - lai nedomātu par wārkraftu katru mīļu brīdi, man ir jātur aktīvs subskripšens. Man vajag tikai to sajūtu, ka es varu spēlēt. ^_^ wtf? drošvien šim stāvoklim ir valīda psiholoģiskā diagnoze... :huh:

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

Man, praktiski, ir taa pat. :) Tad kad gribas uzspeeleet wow'u tad nevaru, kad varu tad negribu. Vienreiz meenesii varbuut uznaak taads bums, ka 2 dienas pa vinju njemos, bet tas diezgan aatri paariet. Par paymentiem es gan iipashi neaizdomaajos, jo man ir uzstaadiits direct debit un es maksaaju visu laiku! :) Traki, ne?

Link to comment
Share on other sites

Uhh, vakar sākās Brewfest, biju domājis, ka sāksies īsts ačievu hunts, bet lol. pēc 10min spēlēšanas bija jau 5/6 ačīviem, uhh. tagad tik to zelta tokenus jāsakrāj 200, lai to vip karti nopirktu..karč. Es tā samīzos, ka vajadzēs atkal IET un pisties pa visu Blackrock dungeonu, bet lol tik labi, ka bija uztaisīts dungeon finderis, un LOL +2x frost markas par to deva, nice.

Link to comment
Share on other sites

Ir kaada iespeeja "atdziivoties" bez pieieshanas pie sava liikja? :) Vakar vienaa dungeonaa, hiileris nolaida muljkji un rezultaataa viss tiims nospraaga. Es tieshi to dungeonu pirmo reizi speeleeju. Un nevaru atrast, kur ir taa instance, kuraa jaieiet, lai atdziivotos atkal. Tieku liidz vietai, kur paraadaas uzraksts "You must enter the instance to recover your corpse" Bet tas suuds nekur nav, nevaru atrast! Location: Maraudon 38:57!

Edit: Never mind, atradu :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...