Guest darek Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Varbuut kaads atcereesies pirms laika bija balgames.lv taads topick's. ka world teams "NiP" bija uztaisijushi savus 2 pub serverus! Taa luuk, no maajaam nevareeju uzspeeleet..bet ljoti gribeeju(intereseeja) kaa ir pret "taadiem" speeleet, proti, "heaton, spawn, potti" utt. jo cik citi runaaji ir zaibis( NEREAALI ) tad peec laika biki nomierinaajos, satiku vienu draugu, kursh shobriid maacaas VU, IT fakultaatee, vijsh teica, ka paaris reizes tur ir speeleejis, pings esot 60-80, ebt uzspeeleet poljube varot, nu es staraa, teicu(sarunaaju), ka vareeshu kaadu dienu uzspeleet. Ok pienaaca tas laiks iegaaju serverii...es biju shokaa likaas, ka aim's tas suka recoils, speleetaajs ar niku "SpawN" (nezinu vai istais) bet dd2(karte iet 20 min.) vinjam shots ~ 90:5(pat naaves mazaak) apskatos "top15" tur vinjam entie tuukstoshi kill'i bet hs bija ~90% Tai pashaa laikaa zinot, ka vinjsh ir n1 world(vismaz pagaajusho gadu bija) zinaaju, ka tas viss ir reaali iespeejams, bet preteeji, domaaju, ka 4iiteris vinjsh zinaaja visu enemy soljus itd! es neesmu slikts playeris(GIGN parasti top 5, shobriid 1.) wcg ar nebija slikts rezultaast! bet ar visu to-luuk! Labi sheit nav tie playeri taadi (tas ir sto pudov) bet tomeer, bija laiks ko visi gign atceras, serveris down! speleeju cash serverii speleeja visi LV pro, ar likaas (ex1k) 4iiteris n1 aim's...bet nihuja cik reizes neliku xvotekick(citas tiesiibas tur nevienam nedeva) buutu biji xban, buutu licis! Ar daudzreiz sheit pat gign ir speeleejushi pro(tiktieshaam pro) nu labi ljevie niki, bet tomeer ir arii bani vinjiem uzlikti, kas man ar ir teikts labi, sanaaca kkaads nereaalais spams .. bet ceru, ka domu sapratat! kopasavilkums-NEvienmeer, kad liekas, ka kaads cilveeks spelee ar 4iitiem-taa nav, kaut liekas, ka 100% ir, bet tomeer... un to ir ljoti gruuti pateikt, ja speele cilveeks, kursh tik tieshaam labi speelee, speeleetu ar wh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 aaa p.s. ar shitiem chiitiem kas uz jaunaakaa cd nezinu kaa sauc, bet vinjiem pricels trako kaut vai aimbots izsleegts, kkur jaapalasa myb driizumaa cd update buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 pirms kaada laicinja serverii nobanoju chiiteri kuram bija vnk MEGA antirecoils, proti, tas atsitiens uz leju bija, goda vaards, pa kaadiem 80 graadiem toch, tas bija tieshaam fanii Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 darek tev tiešām vajadzētu skaidrāk izteikties. Tā pēdējā rindkopa ir dzīvās šausmas. Pats moš palasi ko rakstīji btw tas ka pro ar ļevajiem nikiem ir bani nav nekāds brīnums. Nafig tur kādam adminam būtu jānopūlas baigi pētot vai tam džekam ir vai nav aims. Latvija nav liela tā ka visi ūberdžeki ir zināmi. Tas ka viņi grib paspēlēt ar citu niku - tā jau viņu problēma. randomam un gizmo (nu ok, visi tāpat viņa niku zin) tas problēmas nesagādā un viss ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHunter Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 par to staveshu un flashiem.. piemeram es katru raundu parasti stavu sec 5-10 ja ieprieksheja raunda esmu nomiries jo vienmer ielienu mirca un nepaspeju uz raunda sakuma un eemm ja tu parzini karti tev nav nekadu grutibu normali aizskriet prom kad tev ir uzmests flash vnk nevajag trakot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 tests teica par to ka džeka kustības ir PRECĪZAS pēc flasha uzmešanas. To ka kāds atkāpjas zem flasha uzreiz var manīt jo pele praktiski netiek lietota... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 visi tik gudri nu buus, ka man bans garanteets... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest daRek :) Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 macho ... viss ok zini kkaads spams, nebija laiks, aatri rakstiiju, bet bija kkas jaapasaka! bet domu jau apmeeram saprati, ne?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 es vispar palieku pie taa, ka labaakais ierocis kaa piekjert chiiteri ir piekjert vinju ar vinja pasha ierochiem... taa nu vismaz pec manam domam var visvieglak saprast vai ir vai nav, jo tomer tad var redzet taisni to ko redz potenciaalais chiters. tas protams neattiecas uz tiem aciimredzamajiem njuubiem ar wh/aim , kurus pat akls eerzelis varetu atklaat, bet uz tiem, kuri uzmaniigi speelee. protams, tai metodei ir divi lieli miinusi, 1) agri vai veelu piemetas taada taka paranoja, kad kaut vai liekas, ka it kaa vinjam butu wh, nu izskatas ka vinsh skatiitos caur sienaam utt, bet isteniibaa nav (piemeram, vienreiz, kad mans aizdomas turamais nomira, izdomaju paskatiities uz wormu un skatos ar atplestaam aciim, butu vinam cits niks, butu visticemak banojis... vai ari ja vel kads atceras xeq`u, kursh starp citu mistiski ir pazudis pec jauno CD paraadiishanaas) 2) tomer dazhreiz niez tie nagi ar to iesleegto wh paspeeleet ... pats vispar sho metodi neesmu sen izmantojis, sakaraa ar to ka nav sanacis daudz spelet un ja uzspele ta pa retam, tad kaut kaa negribas visu laiku pavadiit kjerstot potenciaalus chiiterus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted September 8, 2005 Author Report Share Posted September 8, 2005 paldies esmu zvaigzne it's cool!!! spīte dod man buču Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Vai arii nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 btw ir veel viena lieta kas ir ljoti buutiska , ja dzeks meertieciigi kaut kur skrien un skatoties apkaart panjem pushuku pat uz zemi nepaskatoties = 100% wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 f/m arii taisniiba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 btw ir veel viena lieta kas ir ljoti buutiska , ja dzeks meertieciigi kaut kur skrien un skatoties apkaart panjem pushuku pat uz zemi nepaskatoties = 100% wh bullshits, es personiigi uz aklo ljoti biezhi ierochus celju.. tb es skrienu, pamanu ekraana stuuri ieroci un peli vispaar nekustinot uz vinja pusi skrienu paari paceljot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 r&r es ieprieksh sleedzu wh (kad man bija bana tiesiibas), lai pachekotu speeleetaajus + izmantoju savu speeciigo dedukcijas metodi (kas atceras, kaa es dabuuju pirmaas tiesiibas? ) patlaban tvaarstu tikai siikus paarkaapeejus un gagoju/sleopju/slejoju/kikoju tos.. un tam, ko teica f/m, nepiekriitu.. es biezhi meedzu neskatoties, skriet paari liikjiem ar meergji ieguut ieroci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted September 9, 2005 Author Report Share Posted September 9, 2005 (edited) ko teica fragmobiilis ir tas - ka kaads skrien ar nazi un tad pekshi bac un panjem rokas savu STROKJI un sak iet uzmaniigi un a re che pec briiza pirmais Heedshots... jaa taa ir patiesiiba bet kopuma tas pieder pie punkta paaraak parliecinaata speele. mmm spiitei kartsa meele ! JUMM ! Edited September 9, 2005 by test2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 spitei vienkārši derdzās tavs pretīgais mūlis. Risinājumi kādus es redzu ir sekojoši: vai nu tev galvā maiss (protams ar caurumu mutei) vai arī viņai. Problem solved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyMiNs Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Par gign.lv Es personigi uzskatu ka GIGN.lv ir visdisciplinētākais un tīrākais serveris Latvijā, jo šeit lietas kārto nevis viens SUPER admins( un viņa jaunākais brāis un 4 SUPER DRUGANI ), bet cilvēku un spēlētāju komanda kura pieņem lemumus balstoties( daudz maz ) uz kolektīviem lēmumiem. maajienu sapratu )))))) ZInu protams clan.lv adminu reputaaciju un attieksmi pret speeleetaajiem (ne velti taac ar biju ) Bet varu pateikt tev to ka clan.lv savas pretiigaas attieksmes pret speeleetaajiem bij top3 no tiiraakajiem serveriem LV , jo peec Cs1.4 kad clan.lv(toreiz veel apollo) bij 4iiteru paradiize ieradaas zlobniju adminu banda kas banus daliija neshkjirojot un kaa rezultaataa tika nobanoti daudzi 4iiteri un kljuudaini nobanoti. Protams veelaakos laikos ar bij admini papas par kuru vien kill vareeja dahzkaart kick noraut Bet sho visu banu rezultaataa 4iiteri kaa taadi praktiski izzuda, jo bij zinaams ka banu noraut var ljoti aatri Tas nu taa atkaape no teemas, kas es domaaju ir pietiekami paarspriesta un daljai labi zinaama kaadeelj bij shaadas domstarpiibas starp gign un clan, bet tagad domaaju taas ir mazsvariigas. Ar sho visu es gribeeju pateikt to ka Nekljuudaas tikai tas kas neko nedara un kljuudiities ir cilveeciigi bet nu situaacija ir taada ka peedeejaa nedeeljaa gign pa dienu tiek redzeeti diezgan maz admini (( uz vakarpusi parasti skaits palielinaas, bet tomeer rodas sajuuta ka lielaakaa dalja adminu ir aizdziita uz skolu vai mammas netu piegriezushas. Karo4e te baigo penteri esmu saraxtiijis, nezinu kaads spees saprast sho manu samurgojumu vai nee, bet es esmu runaajis HAU P.S. visvairaak man personiigi besii fantastiski nereaalji tas staasta ka ir PRO tiesa nepasaka Pro 4iiteri vai Pro dro4iitaaji, bet nu tas ir mazsvariigi. P.P.S. All GL&HF un BAN visiem 4iiteriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 tas nebija mājiens, vienkārši.... vienkārši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 ko teica fragmobiilis ir tas - ka kaads skrien ar nazi un tad pekshi bac un panjem rokas savu STROKJI un sak iet uzmaniigi un a re che pec briiza pirmais Heedshots... nee, vinsh to negribeeja pateikt, jo, tad kaadaa sakaraa vinsh piemin paskatiishanos uz zemi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now