lazda2 Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 (edited) Vacu valodā vajadzēja uzrakstīt Ziemassvētku/Jaungada apsveikuma kartiņu, taču vācu valodā esmu 0.Nu labi ne tīri 0 bet saprotu ļoti maz. Varbūt te ir kāds kas labi pārzin vācu valodu un varētu palīdzēt uzrakstīt kko sakarīgu (īsu). Tikai neko def, piemēram, ""Priecīgus ZS un laimīgu jauno gadu". Jau otro stundu man to apsveikumu prasa. Rīt pēdējā diena. Edited January 12, 2010 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 es vācu val vienmer rakstu visus tekstus lidz pat 200 vardiem. Google translate. Atzimes parasti no 5-7 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GmbH Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Vācu valodu vairs neapgūstu, bet varu izpalīdzēt savādāk http://www.google.de/search?hl=lv&q=we...mp;aq=f&oq= pirmais links izskatās cerīgs, pameklē un pamēģini manuāli pārtulkot, ja nu tev prasa tulkojumu ceru, kaut mazliet palīdzēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 Man atzīme ir 8 bet neko nerubiju. Atradu kko normālu. Paldies jums, īpaši GmbH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Frohe Weihnachten und einen guten Rutsch ins neue Jahr Priecīgus Ziemassvetkus un laimīgu jauno gadu Google tulkotajs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 Citēšu pats sevi: Tikai neko def, piemēram, ""Priecīgus ZS un laimīgu jauno gadu". Bet paldies par atsaucību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts