Jump to content
GIGN Forum

Ārzemju Interneta Veikali


reiniz.lv
 Share

Recommended Posts

čavas.

varbūt kādam ir pieredze šajā jomā un var ieteikt kādu/s interneta viekalus, kur pieejamas normālas botas (konkrētāk southpole beebop, nike vandal high, converse weapon etc.), bet kur shipping ir pieejams uz Latviju.

eastbay mēģināju zbis veikals, viss ko gribu tur ir, ber ar Latviju - švaki.

tas pats ar drjays.com. arī uz Latviju nesūta. :blelohs:

iegriezos arī amazon.com, atradu botas, ieliku grozā. nopriecājos ka shippingā varēja izvēlēties "latvia", bet kad uzspiež checkout bija "IN YOUR FACE BIATCH" jo izmeta kaut kādu sūdu ka šim aitemam nav iespējams šipings uz Latviju utt. :blelohs:

karoč, interesē kādi normāli ārzemju veiklai (ebay nederēs, veikali nevis kur privātpersonas tirgojas) kur točna pieejama sūtīšana uz lv.

p.s. latviešu kantorus, kas piedāvā atvest no piem. eastbay.com nepieminēt. lai viņi iet dir*ā. jo botas, ka maksā 80 bakšus caur viņiem būs 71ls. :lolza:

paldies tiem, kas spēs kaut koieteikt, pārējie - PN! :ermm:

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

bet kickz.com bija kaut kā, ja maksā ar pārskaitījumu, tad par piegādi nav jāmaksā. paskaties busletak.lv rakstu par kickz.com

un amazon.com vietā labāk izmantot amazon.co.uk, tad lielākas iespējas iztikt bez "in your face" :D :D jo no amazon.com tiešām var tikai kkādus diskus vai grāmatas pārsvarā.

Edited by dandy
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...