Infoio Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Sveiki Esmu uztaisijis Dr serveri un man vins nemaina mapes pec laika atskaites Kip vins saka tris minutes lidz beigam tad izmet votemap visi nobalso un kaad paiet laiks rada 0:00 un saka no time limit Nesaprotu kas pa lietu Varbuut juus varat paliidzeet ? A un vel man ir prikols taads kad serveri sledzot ieksaa radas internet a iesleedzot vinu uzreiz paarmet uz LAN . P.S. - votemap ir ar procentiem Edited January 5, 2010 by Infoio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 DR čakarē votemapu, palasi dokumentācijā, tas viss tur ir rakstīts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infoio Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Nja bet citos serveros iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyms Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Kautko ne tā konfigā esi sarakstijis, jo pēc idejas tā nevajadzētu būt. Atrodi netā kādu gatavu serveri un salīdzini konfigurācijas failus ar savu, varbūt atradīsi kur ir vaina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infoio Posted January 6, 2010 Author Report Share Posted January 6, 2010 (edited) Man taa liekas kad pie vainas ir kad ir aba veida votemap gan parastaa gan ar procentiem A man velviens jautaajums , kaa var izdariit taa kad var runaat T ar CT un lai vareetu labi saprast ko runaa nevis taka mikrafons buutu kur iebaasts Edited January 6, 2010 by Infoio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts