lazda2 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Nafig man ir tā kad es nomainu uzstādījumus biosā, tad nākamajā reizē kad slēdzu iekšā PC visi uzstādījumi ir pazuduši? Un kāpēc kad es mēģinu uzdzīt videokarti, tad nākamajā reidzē kad ieslēdzu PC tad neilgi pēc ieslēgšanas paliek melns ekrāns? Kad nVidia CP veicu testus viss ir normāli. Videokarte nvidia geForce 7600GS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Nomaini BIOS baču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Jau mainīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Pārflašo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 ?? Paskaidro ko tas nozīmē un kā to dara. Lūdzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Nokačā jaunāko BIOS no mātesplates ražotāja lapas, iebombī disketē ( gan jau arī flash der ) un tad kompim postojoties meklē kura poga ir flašošanai, vai arī to var izdarīt caur pašu BIOS`u. Tas kā kurai mātesplatei. Itkā daudzas kompānijas piedāvā flašošana caur pašu OS, tikai tas ļoti bieži beidzās skumji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 tas tests ir shtrunts, dzen tik, ja par daudz un gljuki metas tas samazini, nonjem kompim vaaku un ar roku tausti kaa tur tai video kartei ar temp Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Uztaisiiju sistem restore un dzinu veelreiz ar pavisam maziem skaitļiem, bet tikuntā taspats. A biosu var pārinstalēt no CD RW? Un kas būs ja kautkas noies greizi? Edited January 5, 2010 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now