dumidors Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Gribēju jautāt vai likt Win7 vai Xp kurš būs labāks,ātrāks un ērtāks un vaiar win7 nebūs problēmaar draiveriem. PC: CPU: Intel Pentium 4 3.00 GHz RAM: DDR-2 512mb x2 Video Card: ATI Radeon 9550 256 mb DDR HDD: Baracuda 7200 160Gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Ja dzenāsi spēlītes, tad XP. Ja sēdēsi netā, skatīsies filmas, tad Windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted January 1, 2010 Author Report Share Posted January 1, 2010 Kādas spēlītes uz tādu PC ? Bet ja tā tad ja tikai cs uzspēlēt pa retam, tad tomērt labāk Xp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Man brālim ir līdzīga kaste. Ar jaudīgāku video karti velk arī jaunākās spēles. Piemēram, CoD:WaW. Uz minimālo gan, bet velk. Cs ir problēmas ar Windows 7 - nejēdzīgi liels pings. Tā ka tavā gadījumā liktu virsū XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 w7, nezinu, kur līkročiem rodas problēmas ar cēšiem un velns viņ sazin ko vēl. Pats lietoju w7 jau kopš betām un viss iet perfekti, fps konterstriķī normāls (tāds pats kā uz xp), pings zem 10 vai minimāli virs 10. arī citām spēlēm problēmu nekādu, mierīgi rauju NFSUS, BF2 un visu pārējo, ko mans lūznis var pavilkt. W7 vienīgā problēma ir lietotāju tizlums un līkrocība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Legāls Windows 7 Professional, apdeitots, ar visiem draiveriem. Cs stīmots. Nets labs. Pings dirsā. Pagooglē, daudziem tādas problēmas. Esmu mēģinājis editot reģistrus, settingus, configu nekas nepalīdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now